Φιλικών συνέχεια για την ομάδα της ΑΕΛ

*ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (17.30, ΑΛΚΑΖΑΡ)

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2023 12:29

Του Σωτ. Κέλλα

Φιλικών αγώνων συνέχεια για την ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα στις 17.30 με την ομάδα του Κίσσαβου Συκουρίου στο Αλκαζάρ όπου ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης θα χρησιμοποιήσει κυρίως ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα και αυτοί είναι οι νεαροί παίκτες.
Επίσης στόχος των φιλικών αγώνων με σωματεία τοπικής κατηγορίας είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων.
Μοναδικός παίκτης που δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Γκουτσίδης είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος που είναι τραυματίας και θα επανέλθει εντός του μηνός σε αγωνιστική δράση.
Από κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή.
Τέλος, χθες διέρρευσε ότι η ΑΕΛ δείχνει ενδιαφέρον για πλάγιο επιθετικό και υπήρξε συζήτηση μαζί του. Προφανώς θα υπάρχει εξέλιξη σύντομα και δεν αποκλείεται να εξαρτηθεί και από τον καταρτισμό των ομίλων.
ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου έλαβε την παρακάτω απόφαση: Δέχεται ότι η ΠΑΕ Α.Ε. Λάρισας τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε. Λάρισας την ποινή των χρηματικών προστίμων α) 1.200 € (άρθρο 15 παρ. 3 Ι περ α’ ΠΚ), β) 500 € (άρθρο 15 2α ΠΚ). Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή 1.450 €.
ΚΛΗΡΩΣΗ
Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, 14:00, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Holiday Inn Airport, η κλήρωση του Πρωταθλήματος SL2, 2023-2024.
Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι MVP (Γιουμπιτάνα, Κυνηγόπουλος) και οι πρώτοι Σκόρερ (Αλεξιτς, Λουκίνας) της περσινής αγωνιστικής περιόδου.
Κληρωνει σημερα για την ΑΕΛ
Τον αντίπαλο στο Κύπελλο Ελλάδας θα μάθει η ΑΕΛ στη σημερινή κλήρωση (11:00) του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα γίνει για τους αγώνες της 3ης, 4ης και 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2023-2024. Η κλήρωση, την οποία θα παρουσιάσει η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου με καλεσμένο τον τεχνικό διευθυντή εκπαίδευσης της ΕΠΟ, Κώστα Τσάνα, θα μεταδοθεί σε live streaming από το epo.gr και από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube (Hellenic Football Family).
Αναλυτικά οι πιθανές ομάδες: Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής, Ζάκυνθος, Αστέρας Σταυρού, Πανθρακικός, ΑΟ Χανιώτης, Απόλλων Παραλιμνίου, Πιερικός, Εθνικός Πειραιά, Αχαρναϊκός, Παναργειακός, ΠΑΟ Βάρδας, Αλεξανδρούπολη, ΑΕΚ Β’, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΟΤ Ηρακλής, ΠΑΟΚ Β’, Απόλλων Πόντου, Μακεδονικός, Αλμωπός Αριδαίας, Κοζάνη, Καμπανιακός, Τηλυκράτης Λευκάδας, Ολυμπιακός Πειραιώς Β’, Παναθηναϊκός Β’, Απόλλων Σμύρνης, Ιωνικός, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Διαγόρας Ρόδου, Αιολικός Μυτιλήνης.

Υποψήφιος ο Μαρουκάκης στη Λήμνο
Υποψήφιος για πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου είναι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στη Λήμνο ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Ματθαίος Μαρουκάκης με τον συνδυασμό «Η Λήμνος μας» του νυν δημάρχου Δημήτρη Μαρινάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass