ΠΑΕ ΑΕΛ

Ερωτηματικό το σύστημα

ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ *Ο ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΖΙΑΓΚΑ;

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2023 13:25

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ολοκλήρωσε ουσιαστικά την προετοιμασία της, αλλά, απ’ ό,τι φάνηκε μέχρι τώρα στα φιλικά παιχνίδια, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης δείχνει να έχει ερωτηματικό στο σύστημα που θα ακολουθήσει τη φετινή σεζόν. Μέχρι τώρα ήταν θιασώτης του ενός αμυντικού χαφ, αλλά φέτος παίζει με δύο, ακόμη και με ομάδες χαμηλού επιπέδου, όπως τα Τρίκαλα που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.


Χθες είχε τον Κ. Παπαγεωργίου και τον Πλέγα, ενώ πρέπει να ξεκαθαριστεί αν θα παίξει 4-4-2 η 4-3-3 και ο ρόλος του Οτορμίν.
Σίγουρα υπάρχουν λύσεις, είδαμε καινοτομίες (με κορυφαία να παίζει ο Κοσσονού στην επίθεση), αλλά νομίζουμε ότι στα επόμενα φιλικά παιχνίδια θα καταλήξει στην τακτική που θα ακολουθήσει τη φετινή περίοδο.
Μέχρι τώρα είδαμε στην άμυνα να παίζουν στα άκρα ο Καλουτσικίδης με τον Μαϊδανό, ενώ σέντερ μπακ Ηλιάδης, Στάμου έχουν το προβάδισμα, με πρώτη αλλαγή τον Γιανναράκη.
Προβληματισμός υπάρχει στα χαφ αφού Πατράλης, Κ. Πλέγας και Κ. Παπαγεωργίου διεκδικούν δύο θέσεις, ενώ στην επίθεση βλέπουμε Μαυριά, Κοσσονού να προτιμώνται από τον Πεντρόσο που ξεκίνησε αργά την προετοιμασία, αφού έφτασε στη θεσσαλική πρωτεύουσα καθυστερημένα από την Αργεντινή.
Πληροφορίες θέλουν η ΑΕΛ να ψάχνει έναν πλάγιο επιθετικό, ακόμη κι αν αποκτηθεί δανεικός από τη λαρισινή ομάδα.

ΔΙΗΜΕΡΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ
Από χθες το πρωί οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ πήραν άδεια και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα το απόγευμα ώστε να ξεκουραστούν από το κοπιαστικό δεκαπενθήμερο που περιλάμβανε τρία φιλικά παιχνίδια.
Επόμενος φιλικός αγώνας είναι με τον Κίσσαβο Συκουρίου την ερχόμενη Τρίτη 5/9 στις 17.30 στο Αλκαζάρ. Η ομάδα του Συκουρίου παίζει στην Α’ ΕΠΣΛ και έχει προπονητή τον πρώην παίκτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αποστόλη Τσιανάκα.ΣΤΗΝ Κ-19
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την παραίτηση του Ζήση Ζιάγκα από την Κ-19 της ΠΑΕ ΑΕΛ για ηθικούς λόγους (;), η λαρισινή ομάδα συζήτησε με τον Χρήστο Χατζηλιάδη που πέρυσι ήταν τεχνικός ηγέτης του Ηρακλή Λάρισας.ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι δόθηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ επαρκείς εξηγήσεις για τις δηλώσεις του Θοδωρή Τσιριγώτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ: Κλήση στην ΠΑΕ ΑΕΛ για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με τις δηλώσεις του αθλητή Θεόδωρου Τσιριγώτη. Δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass