Πρώτος φετινός τίτλος για την Α.Ε. Κιλελέρ

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ SUPER CUP ΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΥ ΣΚΟΡ 5-0!

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2023 13:15

Τον πρώτο τίτλο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς στο τοπικό ποδόσφαιρο κατέκτησε η Α.Ε. Κιλελέρ, κερδίζοντας χθες στο Στάδιο Αλκαζάρ στον τελικό του Super Cup τον κυπελλούχο Π.Ο.Ε., με σκορ 5-0.
Σε ένα παιχνίδι που και τα πέντε γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη, παρουσία λιγοστών φιλάθλων, ενώ δεν έλειψε και η ένταση λόγω δυνατών μαρκαρισμάτων, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κοντογιώργο, να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να δέχεται εκατέρωθεν παράπονα.


Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Νίκου Φώλλα είχαν ευκαιρίες στο ξεκίνημα με τους Γκαμπέτα (6’), Κριεζή (8’) και Τσιάκο (10’), που δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Μισυρλή.
Το 0-0 του πρώτου ημίχρονου δεν προδίκαζε πως αυτό που θα συνέβαινε στην επανάληψη, θα ήταν τόσο εντυπωσιακό.
Οι παίκτες του Κώστα Κατσάρα, έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους και αρχικά ο Κατσαμάγκας απείλησε, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο 49’ το σκορ άνοιξε με ωραία κεφαλιά του αρχηγού Δημήτρη Χασομέρη μετά από ωραία προσπάθεια του Μπάρδα κάνοντας το 1-0.
Τρία λεπτά αργότερα, στο 52’, ο Παναγιώτης Τσακίρης με νέα κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαγεωργίου Θ. πέτυχε το 2-0 και στο 73’, ο Δημήτρης Αλτάνης, με ωραίο πλασέ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Κιλελέρ.
Στο 75’ ο Άκης Βαγενάς με πλασέ μετά από θαυμάσια μεταβίβαση του Μπαρούτα, έκανε το 4-0 και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Γιώργος Παρασκεούδης διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Χατζησαββίδη στο 88’, για να πετύχουν και έκτο γκολ.
Διαιτητής ήταν ο κ. Κοντογιώργος, συνεργάτες του οι Βασίλης Μάνος και Γρηγόρης Δεδικούσης, ενώ χρέη 4ου εκτελούσε η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη.
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Κ. Κατσάρας): Μισυρλής, Παπαγεωργίου Β. (31’ λ.τ. Μπάρδας), Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Τσακίρης, Πανταζής (46’ Χατζησαββίδης), Σούμπασης (46’ λ.τ. Βαγενάς), Αλτάνης (78’ Φώλιας), Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Παπαγεωργίου Θ. (76’ Παρασκεούδης).
Π.Ο.Ε. (Ν. Φώλλας): Γούπος, Γκαμπέτας, Κορτσάρι, Λαγός (63’ Μουλτσιάς), Περτζιόνι (77’ Κωνσταντινίδης), Κριεζής, Καραμούλας, Ζιαγκλαβός, Καραγκούνης (57’ Κουκούλης), Τσιάκος, Ρολντάν.
*Την απονομή στην ομάδα της Α.Ε. Κιλελέρ έκανε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με τον πρόεδρο της ΕΠΣΝΛ Δημήτρη Μπουχλαριώτη, ενώ στον Π.Ο.Ε. ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Λιούπας, με τον πρόεδρο της Ένωσης.

 
KILELER-9.jpg
Τιμήθηκε ο Σιδερόπουλος
Μετά το τέλος του αγώνα του Super Cup, η Διοίκηση της ΕΠΣΛ, διά του διοικητικού Παντελή Τσακίρη απένειμε τιμητική πλακέτα στον Νίκο Σιδερόπουλο για την πολύτιμη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με την ιδιότητα του παρατηρητή Αγώνων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass