ΠΑΕ ΑΕΛ

Οι δοκιμές συνεχίζονται…

*Κέρδισε σε φιλικό αγώνα τα Τρίκαλα με 3-0

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2023 12:29

Φιλικό δοκιμών ήταν αυτό που έδωσε χθες η ΑΕΛ στο Ael Fc Arena με τα Τρίκαλα όπου κέρδισε με 3-0 χάρη σε δύο τέρματα του Οτορμίν (11’,45’+2) και ένα του Κ. Παπαγεωργίου (23’).

Ο τεχνικός  Παναγιώτης Γκουτσίδης ειδικά στο πρώτο μέρος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε έναν αντίπαλο  που προσπαθεί να ξαναγίνει πρωταγωνιστής σε μεγάλες κατηγορίες (φέτος παίζει στη Γ’ εθνική κατηγορία). Τα δύο κύρια χαρακτηριστικά στο χθεσινό φιλικό ήταν η χρησιμοποίηση του Θανάση Παπαγεωργίου σαν σέντερ μπακ και του Κοσσονού ως πλάγιος επιθετικός  με ανοδική  τάση. Επίσης ευχάριστο είναι ότι ο Οτορμίν πέτυχε δύο τέρματα, ενώ ο Βενετεκίδης δείχνει να διεκδικεί τη θέση του Σουλούκου ( έκανε όμως δύο πολύ καλές αποκρούσεις στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους), καθώς ο Θεοδωρόπουλος  δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος  στην πρεμιέρα  του πρωταθλήματος.     
Ο Γκουτσίδης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Βενετεκίδη, στην άμυνα τους: Καλουτσικίδη (δεξιά), Στάμου, Θαν. Παπαγεωργίου (απουσίαζε ο Ηλιάδης που ήταν τραυματίας, ενώ ο Γιανναράκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα), Μαϊδανό, στη μεσαία γραμμή τους: Πλέγα, Κ. Παπαγεωργίου, Οτορμίν (παίζει πίσω από τον επιθετικό) και στην επίθεση τους: Κοσσονού, Όγκμποε, Μαυριά (οι δύο πλάγιοι άλλαζαν θέσεις).
Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Μπουκουβάλας, αριστερά ο Μαλάκος και στο κέντρο της άμυνας οι Γιάννης Σκόνδρας, Κατσαντώνης. Αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Γκοβίνας, Κωστόπουλος, στο κέντρο ο Σιαμαντάς,  και προωθημένοι οι Νίκος Σκόνδρας, Αλεξίου και Μαρούδας.
Η λαρισινή ομάδα ξεκίνησε  δυνατά αλλά τα σουτ των Πλέγα (6’), Καλουτσικίδη (7’) κατέληξαν άουτ, όμως ο Οτορμίν βρήκε το στόχο στο 11’ από κοντά και έκανε το 1-0 ύστερα από σέντρα του Κοσσονού.
 Στο 19’ ο Στάμου λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 όταν αστόχησε σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Οτριμίν.
Ο Κώστας Παπαγεωργίου και φέτος δείχνει  ότι θα είναι πρωταγωνιστής στο σκοράρισμα, καθώς πέτυχε το 2-0 στο 23’ ύστερα από πάσα του Όγκμποε που είχε βάλει πλάτη το τέρμα.
Ο Κοσσονού στο 30’ προσπάθησε  να απειλήσει με σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.
Οι φιλοξενούμενοι  είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία  στο 36’ όταν ο Σιαμαντάς «τσίμπησε» την μπάλα και βγήκε απέναντι από τον Βενετικίδη, αλλά σούταρε άουτ.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Οτορμίν με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο δεύτερο.
Στο δεύτερο μέρος μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο υπήρξε κάτι αξιόλογο και αυτά ήταν τα σουτ των Σιαμαντά (46’) και Νίκου Σκόνδρα (53’) που  εξουδετέρωσε ο Σουλούκος.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δημεράς με βηθούς τους κ.κ. Βαλιώτη, Μίχο.
ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Βενετικίδης (38’ Σουλούκος, 72’ Αντωνόπουλος), Καλουτσικίδης (46’ Παρασκευάς), Μαϊδανός (46’ Παπαδόπουλος), Θ. Παπαγεωργίου (66’ Ζησουλής), Στάμου (46’ Μαξιμένκο), Κ. Παπαγεωργίου (46’ Θωμαΐδης), Πλέγας (46’ Πατράλης, 68’ Νινίκας), Οτορμίν (46’ Μιλτιάδης), Μαυριάς (46’ Νίνο), Κοσσονού (46’ Πεντρόσο), Ογκμπόε (46’ Σάρατε).
Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Κατσαντώνης (46’ Πατρώνης), Γιάννης Σκόνδρας (75’ Ζαϊμι), Κωστόπουλος (87’ Μπέκας), Μαλάκος, Σιαμαντάς (81’ Παπαδογεώργος), Μαρούδας (46’ Κοντογεώργος), Γκοβίνας (46’ Μαγγούτης), Νίκος Σκόνδρας (87’ Τζιώρας), Αλεξίου (66’ Βασιλείου)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass