Ισοπαλία για Αχιλλέα Φ. και Ηρακλή Λάρισας

*Στο πρώτο φετινό φιλικό για τις δύο ομάδες

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2023 13:12

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τον Ηρακλή Λάρισας

στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων. Οι δύο ομάδες πρόκειται να τεθούν αντίπαλες και στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝΛ – DETOX.
 Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους δίχως όμως να υπάρξει στα πρώτα λεπτά κάποια αξιόλογη τελική ευκαιρία. Στο 30’ ο Ζιώγας βρέθηκε απέναντι στον Γεωργαντζά, όμως ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα διάβασε σωστά τη φάση και έκοψε την μπάλα. Στο 40’ ο Αμαρίλντο σούταρε, με τον Γεωργαντζά να μπλοκάρει εύκολα. Στο 44′ ο Γαργάλας πάτησε περιοχή από τα αριστερά μετά από ωραία ομαδική συνεργασία των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, “έσπασε” στον επερχόμενο Αναγνώστου και αυτός με πλασέ πέτυχε το 0-1.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ηρακλής έχασε μια διπλή ευκαιρία όταν αρχικά ο Νταφόπουλος σούταρε, ο Γεωργαντζάς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ζιώγας έστειλε την μπάλα άουτ. Εν συνεχεία ο Αχιλλέας ανέβασε την απόδοσή του και έχασε κάποιες καλές στιγμές όταν αρχικά το σουτ του Γκατζούλη πέρασε λίγο άουτ. Στο 60’ ο Παπακωνσταντίνου έκανε όμορφη προσπάθεια, όμως ανακόπηκε λίγο πριν πλασάρει. Στο 70’ ο Παπακωνσταντίνου εκτέλεσε πανέξυπνα φάουλ από τα δεξιά της περιοχής, η μπάλα πήρε τα κατάλληλα φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας για το 1 – 1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σταμπουλής τροφοδότησε τον Παπακωνσταντίνου, αυτός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως τον ανέκοψε ο αντίπαλος τερματοφύλακας λίγο πριν πλασάρει και έτσι παρέμεινε το 1 – 1 μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.
Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής σεζόν.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Κουρτεσιώτης, Μέκρας, Μπρόσκα, Γκατζουλής, Γιαννακός, Σταμπουλής, Παπακωνσταντίνου, Φούσα, Κομισόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Μπασδάνης, Μαργαριτόπουλος, Μάρκου, Ζαμάνης, Τσαπραΐλης Γ.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Ντάτσι, Αναγνώστου, Κούρτης, Δραγατσίκης, Παπαγεωργίου, Γαργάλας, Νταφόπουλος, Παυλίδης, Ζιώγας, Βέλας, Αμαρίλντο.
Έπαιξαν και οι: Μαξακούλης, Χόνδης, Καμέας, Στεργιούλης Γ., Στεργιούλης Φ., Δρόσος, Πατσιαντζής, Κουφοτήσης, Γκαλαφάγκας Β.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass