Λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια

*ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2023 12:29

Και η κόντρα των δυο καλά κρατεί. Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας και ο νυν κ. Νταβέλης, θα λύσουν όπως φαίνεται τις όποιες διαφορές τους στα δικαστήρια, μετά τις έντονες αντιπαραθέσεις των  τελευταίων ημερών.


Χθες στη  συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ΠΑΕ ο κ. Νταβέλης, τόνισε μεταξύ άλλων πως «ο κ. Κούγιας πλέον από εμάς θα είναι νομικά διωκόμενος, με ένταση, για όλα τα ψεύδη και τις συκοφαντίες τα οποία καθημερινά ξεστομίζει. Κάθε λέξη που βάζει στο στόμα του εναντίον της ΑΕΛ, το μόνο που θα καταφέρει είναι να αυξάνει την οικονομική διεκδίκηση της ΠΑΕ εις βάρος του…».
Σχετικά με τα όσα είπε πως  έχει κληθεί για σήμερα ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με βαριές επαπειλούμενες ποινές,  με αρκετή δόση ειρωνείας είπε πως στη συνέντευξη είναι το… ολόγραμμμά του και όχι ο ίδιος που έπρεπε να είναι στην Αθήνα.
Εν συνεχεία εξήγησε ότι «η ΕΑΑ μας ζήτησε εξηγήσεις για το δημοσίευμα. Ουαί κι αλλοίμονο αν δεν το έκανε. Η ΕΑΑ συνεδριάζει την επόμενη Τρίτη χωρίς κλήση της ΑΕΛ».
Για τις δηλώσεις Τσιριγώτη είπε μεταξύ άλλων ότι «η ΑΕΛ πριν καταθέσει επίσημα το φάκελό της στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού από τις 7 Ιουλίου έχει αποπληρώσει τις υποχρεώσεις και προς τον κ. Τσιριγώτη και προς την ομάδα η οποία τον δάνεισε…. Ο ποδοσφαιριστής είναι οικονομικά τακτοποιημένος με στοιχεία». Απέδωσε μάλιστα τη συμπεριφορά του, σε ανταγωνίστρια ομάδα της ΑΕΛ στην οποία όπως είπε θα αγωνιστεί.
Τέλος, σχετικά με την εμπλοκή που έχει δημιουργηθεί στη συμφωνία για τη χρήση του AEL FC ARENA, μεταξύ της εισπρακτικής εταιρείας Intrum και του ιδιοκτήτη της Γήπεδο Α.Ε. Κώστα Πηλαδάκη,  ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ τόνισε μεταξύ άλλων πως «η συμφωνία μπορεί να καταλήξει και με δύο μέρη», αλλά και ότι «παίζουμε μπάλα για ένα χρόνο και είμαστε κυρίαρχοι του γηπέδου γιατί το πληρώνουμε και όποιος πληρώνει έχει και δικαιώματα». Μίλησε ωστόσο «για όποια εμπλοκή για ένα από τα τέσσερα μέρη» εκτιμώντας όμως ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί άμεσα.
ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ
Η ΑΕΛ θα αρχίσει να δίνει φιλικές αναμετρήσεις την περίοδο της προετοιμασίας με ομάδες της ΕΠΣΛ, κάτι που θα προσφέρει αγωνιστικά πολλά οφέλη στην ομάδα (αγωνιστικός χρόνος σε όλο το ρόστερ), κοινωνικά καθώς η ΑΕΛ θα έρθει κοντά με τα σωματεία που αποτελούν κι ένα «φυτώριο» των «βυσσινί» και θα υπάρξει σύσφιξη των σχέσεων, αλλά και οικονομική καθώς το 50% των εσόδων από τα εισιτήρια αγώνα θα πηγαίνουν στα σωματεία της ΕΠΣΛ.
Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, Γιάννης Γκουτζαμάνης ανέφερε πως είναι τιμή αυτή η κίνηση από την ΑΕΛ και γίνεται σε συνέχεια της συνεργασία που έχει αναπτυχθεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass