Επιστροφή Θεοδωρόπουλου στα μέσα Σεπτεμβρίου

* ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ Β’

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2023 11:09

Του Σωτ. Κέλλα

Το μοναδικό πρόβλημα που έχει ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης είναι ο τραυματίας Κώστας Θεοδωρόπουλος, που όμως βρίσκεται στο Καρπενήσι, κάνει πρόγραμμα προπονήσεων και αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ως γνωστόν ο Θεοδωρόπουλος σε οικογενειακό «διπλό» των «βυσσινί» τραυματίστηκε σοβαρά και η ιατρική γνωμάτευση έδειξε ρήξη χιαστού και έμεινε εκτός δράσης από τέλη Φεβρουαρίου!
Βέβαια ο τραυματισμός του έδωσε την ευκαιρία στον Στέφανο Σουλούκο να δείξει τις αρετές του και να έχει καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια.
Σχετικά με το αρχικό σχήμα, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης έδειξε στον φιλικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’ (2-1) ότι θα παίξει με δυο αμυντικά χαφ και τον Οτορμίν πίσω από τον Όγκμποε.
Κάτω από τα δοκάρια λογικά θα δούμε τον Σουλούκο, αν και προχθές ξεκίνησε ο Βενετεκίδης. Στην άμυνα δεξιά λογικά ο Θανάσης Παπαγεωργίου, αλλά υπολογίσιμος είναι και ο Κολουτσικίδης. Αριστερά θα παίξει ο Μαϊδανός και ικανός να διεκδικήσει θέση είναι ο Παπαδόπουλος.
Σέντερ μπακ ο Ηλιάδης και ο Στάμου έχουν προβάδισμα, ενώ αμυντικά χαφ υπάρχουν τρία για δύο θέσεις και αυτά είναι οι: Πλέγας, Πατράλης (χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση) και Κώστας Παπαγεωργίου.
Ο Οτορμίν θα παίζει πίσω από τον Όγκμποε, ενώ στα άκρα σίγουρος είναι ο Πεντρόσο και από την άλλη πλευρά ο Νίνο θα δώσει μάχη με τον Μαυρία. Βέβαια υπάρχει και ο Κοσσονού που τον χρησιμοποιεί ο Γκουτσίδης σαν επιθετικό χαφ και περιμένουμε να δούμε αν αυτό συνεχιστεί και στο επόμενο φιλικό παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τα Χανιά.
Τέλος πληροφορίες θέλουν με δεδομένο ότι δεν υπάρχει στο Καρπενήσι τρίτο φιλικό παιχνίδι η προετοιμασία να γίνεται για μια βδομάδα, αλλά επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ. Το επόμενο φιλικό μετά τα Χανιά είναι με τη Λαμία στις 9 Σεπτεμβρίου.
Χθες η ομάδα έκανε μια προπόνηση και ο προγραμματισμός για σήμερα είναι μια προπόνηση.

Τέλος ο Ζιάγκας από την Κ19

Σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκε από την ομάδα Κ19 της ΑΕΛ ο Ζήσης Ζιάγκας για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass