Πρώτη μάχη του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2023 9:20

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή τους μπαίνουν τα προκριματικά του Champions League, καθώς και σήμερα διεξάγονται οι πρώτες αναμετρήσεις για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.


Ο Παναθηναϊκός αναμετράται το βράδυ (22:00-COSMOTE SPORT 2 HD και MEGA) με την Μπράγκα στο «Εστάντιο Μουνισιπάλ» της ομώνυμης πορτογαλικής πόλης. Η αποστολή των «πράσινων» είναι δύσκολη κόντρα στην ομάδα που κατετάγη τρίτη στην περσινή Primeira Liga και η οποία απέκλεισε στον τρίτο προκριματικό γύρο τη σερβική Μπάτσκα Τόπολα με συνολικό σκορ 7-1.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να χάσει κάτι, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στους ομίλους του Europa League, και θα κυνηγήσει μια (δεύτερη μετά τη Μαρσέιγ) αγωνιστική υπέρβαση κόντρα στην Μπράγκα, καθώς το... μπόνους της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League είναι μεγάλο. Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» μετείχαν για τελευταία φορά σε όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης τη σεζόν 2010-11, ενώ ο αγώνας ρεβάνς με την Μπράγκα θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την επόμενη Τρίτη (29/8, 22:00).
Οι έξι ομάδες που θα επικρατήσουν στα πλέι οφ συμπληρώνουν το... παζλ της φάσης των ομίλων του Champions League, όπου έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους άλλες 26 ομάδες. Αυτές είναι οι Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ (Αγγλία), Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Σοσιεδάδ, Σεβίλη (Ισπανία), Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ, Λειψία, Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία), Ίντερ, Λάτσιο, Μίλαν, Νάπολι (Ιταλία), Λανς, Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία), Μπενφίκα, Πόρτο (Πορτογαλία), Φέγενορντ (Ολλανδία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Σέλτικ (Σκωτία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) και Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία).
Το σημερινό πρόγραμμα των πρώτων αναμετρήσεων για τα πλέι οφ του Champions League (οι αγώνες ρεβάνς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 29-30 Αυγούστου) έχει ως εξής:
22:00 Μακάμπι Χάιφα-Γιουνγκ Μπόις
22:00 Μόλντε-Γαλατάσαραϊ
22:00 Μπράγκα-Παναθηναϊκός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass