«Σκόραρε» ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στη Φιλιππούπολη

* Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ * ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΘΑ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2023 9:00 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Αυγ 2023 9:06

Ενήργησε ως πραγματικός Στρατηγός και ...σκόραρε στη Φιλιππούπολη, αποδεικνύοντας πως πάνω από όλα έχει κοινωνική ευαισθησία.


Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της χώρας, Κωνσταντίνος Φλώρος, είναι τόσο αναγνωρίσιμο πρόσωπο στους κόλπους της ελληνικής κοινωνίας, ως μια φυσιογνωμία που αποπνέει σιγουριά, ασφάλεια, αποφασιστικότητα, εθνική αξιοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια.
Σε όλες τις προκλήσεις που ανέκυψαν επί των ημερών του, οι Ένοπλες Δυνάμεις στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων επιτελώντας το χρέος τους στο ακέραιο.
Γνωστή και αποδεδειγμένη είναι επίσης η ευαισθησία που δείχνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις επί των ημερών του για τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, όταν οι πολίτες τον πλησιάζουν.
Στην πρόσφατη και σύντομη επίσκεψή του στη Λάρισα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος φτάνοντας στη Μητρόπολη Λάρισας ένας γονιός τον σταμάτησε και του είπε ότι τα παιδιά της γειτονιάς που ανήκουν στην τοπική ακαδημία λόγω κάποιου κολλήματος, δεν θα ήταν δυνατόν να ασκηθούν στο γειτονικό γήπεδο της 1ης Στρατιάς, που πρώτος αυτός παραχώρησε όταν ήταν στρατηγός στη Λάρισα και διαπίστωσε τις ανάγκες των παιδιών της Φιλιππούπολης.
Ένα γήπεδο που εξυπηρετεί τα παιδιά επί της ουσίας, ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής, που περνούν ευχάριστα και γυμνάζονται τις ελεύθερες ώρες τους.
Τελικά το να είσαι αρχηγός σημαίνει ότι έχεις μεγάλο αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας απέναντι στον πολίτη και πριν καν προλάβει να περάσει μία εβδομάδα το θέμα λύθηκε και τα παιδιά της Φιλιππούπολης θα μπορούν να ασκηθούν στο συγκεκριμένο γήπεδο σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί.
Για άλλη μία φορά ο αρχηγός Κωνσταντίνος Φλώρος δείχνει ότι δεν είναι αρχηγός της Αθήνας, αλλά από όποια μονάδα έχει περάσει έχει αφήσει έργο που όχι απλά δεν το ξέχασε, αλλά φροντίζει και να το συντηρεί, πάντα με πράξεις και όχι στα λόγια.
Ίσως για αυτό χαρακτηρίζεται ως χαρισματικός αξιωματικός με ανεξάντλητη σωματική και ψυχική αντοχή, υψηλά ιδανικά και ένα ακονισμένο μυαλό που δεν σταματά να σκέφτεται από τα πιο απλά όπως φάνηκε, μέχρι και τα πιο σύνθετα.
Γι’ αυτό και η Λάρισα πάντα θα τον τιμά, διότι και εκείνος είναι συναισθηματικά δεμένος με την πόλη στην οποία πρόσφερε, αλλά και εκείνη τον αγάπησε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass