Η αγάπη για τον αθλητισμό σε πρώτο πλάνο για τον Αυγενάκη

*ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20.30 ΣΤΟ ΕΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ, ΕΝΩ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2023 9:00

Του Σωτ. Κέλλα
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης δεν ξεχνάει τη σχέση που ανέπτυξε με τη Λάρισα έχοντας την ιδιότητα του υφυπουργού Αθλητισμού, αφού κάθε χρόνο έρχονταν δύο φορές στη θεσσαλική πρωτεύουσα και συνέδεσε ουσιαστικά το όνομά του σε αρμονική συνεργασία με τον Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα με τον περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Αγοραστό με το έργο που έγινε στο Αλκαζάρ που το μετέτρεψαν σε σύγχρονο Προπονητήριο -Προθερμαντήριο και Κέντρο Στίβου, με δυνατότητα φιλοξενίας διοργανώσεων πανελλήνιου και διεθνούς κύρους.


Σήμερα στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Λάρισα για αγροτικά θέματα θα επισκεφτεί και το ΕΑΚ Λάρισας στις 20.30 για να παρακολουθήσει την ολοκλήρωση του έργου, ενώ τα εγκαίνια θα γίνουν σύντομα παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και θα συνδυαστούν με την πρώτη επίσκεψή του με τη συγκεκριμένη ιδιότητα στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Σενάριο υπάρχει για τις 15 Σεπτεμβρίου ενόψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ20 στίβου που είναι προγραμματισμένο για 16-17 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα.
Μάλιστα ο κ. Αυγενάκης για το έργο στο Αλκαζάρ εγκωμίασε τη συνεργασία που είχε για τη συγκεκριμένη υποδομή με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, με τον οποίο τους ένωσαν οι στενοί δεσμοί για τον αθλητισμό και αναμένεται συνεργασία και στα αγροτικά θέματα.
«Αυτή τη στιγμή στο στάδιο Αλκαζάρ αθλούνται πάνω από 1.500 παιδιά συλλόγων που ασχολούνται με τον στίβο, ενώ τις εγκαταστάσεις χρησιμοποιούν επίσης πολλοί Λαρισαίοι για την καθημερινή τους άθληση και ήταν πολύτιμη η συμβολή του Λευτέρη Αυγενάκη με την ιδιότητα του υφυπουργού Αθλητισμού, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το έργο και χαίρομαι που με το συγκριμένο έργο θα αρχίσει μια καινούργια συνεργασία με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, τον οποίο προσκάλεσα στη Λάρισα για να εγκαινιάσουμε το έργο και να φθάσουμε τον αθλητισμό της περιοχής ακόμα ψηλότερα» έλεγε χθες ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass