Δεν ξε(Χ)ώρισε κανείς στο γειτονικό φιλικό τεστ

*Ισόπαλοι Π.Ο.Ε. - Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-1

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2023 12:00

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Μετά από έναν ενδιαφέροντα αγώνα με αρκετές φάσεις και στις δύο περιοχές, Π.Ο. Ελασσόνας και Οικονόμος Τσαριτσάνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο γειτονικό φιλικό δυνατό τεστ, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.


Ο Οικονόμος προηγήθηκε στο 20’, όταν ο Γκαραλιάκος εκμεταλλεύθηκε συρτή σέντρα του Τσούτσα και με προβολή γράφει το 0-1. Οι Ελασσονίτες ισοφάρισαν στο 62’ με δυνατό σουτ του νεοεισελθόντα Ζαγκλιαβού, που δέχτηκε την μπάλα από τον Τσιάκο.
Ευκαιρίες για γκολ είχαν για τον Π.Ο.Ε. οι: Καραμούλας, Μπούσιας, Γκαμπέτας, Ρολάντ (...δοκάρι στο 40’) και για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης οι Τσούτσας, Σεμερτζίδης.
Και οι δύο προπονητές Ν. Φώλλας και Β. Μπακογιάννης έβγαλαν ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελασσονίτης προπονητής κράτησε εκτός αγώνα τους Κορτσάρι, Περτζιόνι, Γκανάτσιο, Τσιπλικιάρη, «προφυλάσσοντάς» τους από τυχόν τραυματισμούς ενόψει του δύσκολου αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Λιανοκλαδίου (την ερχόμενη Κυριακή).
Τον αγώνα, που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, διαιτήτευσαν οι κ. Μπουροζίκας, Μάνος, Μίχος.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Μπούσιας (68’ Αγρογιάννης), Κωνσταντινίδης, Λαγός, Κριεζής, Κουκούλης (81’ Ελ. Χατζηβασίλης), Καραμούλας (46’ Ζιαγκλιαβός), Καραγκούνης, Γκαμπέτας, Τσιάκος (81’ Παπαϊωάννου), Ρολντάν (46’ Χ. Μουλτσιάς).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας (57’ Ν. Δραχαλίβας), Ηλ. Γκαντούνας, Μπουμπουνάρας (46’ Κατσιαντώνης), Φουρτούνας, Αθανασούλης (71’ Ν. Γκαντούνας), Γκόλτσιος (81’ Δ. Μπακογιάννης), Τσούτσας (57’ Σεμερτζίδης), Γανός (68’ Μακρυγιάννης), Γκαραλιάκος (57’ Κωνσταντίνου), Ματούλας (45’+1’ λ. τρ. Βασιλειάδης), Στ. Δραχαλίβας (46’ Δριστέλας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass