ΑΕΛ

Παίρνει τα …βουνά

*Αύριο φιλικός αγώνας με τον Παναθηναϊκό Β’

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2023 13:00

Η ΑΕΛ από σήμερα παίρνει τα ...βουνά για να συνεχίσει την προετοιμασία της και να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με ΠΑΟ Β’ και Χανιά. Αύριο θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Παναθηναϊκού Β’.
Η λαρισινή ομάδα πηγαίνει πλήρης και μοναδική εκκρεμότητα είναι η μεταγραφή ενός αμυντικού χαφ που έχει έρθει σε προφορική συμφωνία, αλλά ακόμη δεν μπορεί να αποκτηθεί αν δεν θα δώσει επίσημη απάντηση η ΕΠΟ για τη μεταγραφή του Σάρατε, αν δηλαδή έχει ηλικιακό περιορισμό λόγω μη αδειοδότησης της λαρισινής ομάδας.


Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής πρωινής προπόνησης στα Δένδρα, ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα μετέχουν στην προετοιμασία στο Καρπενήσι και είναι οι: Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Στέφανος Σουλούκος, Λάμπρος Αντωνόπουλος, Θεόδωρος Βενετικίδης, Πέτρος Καλουτσικίδης, Αθανάσιος Παπαγεωργίου, Στέργιος Παρασκευάς, Ahmed Ouattara Kossonou, Γεώργιος Μαϊδανός, Γεώργιος Παπαδόπουλος, Θεοχάρης Ηλιάδης, Maksym Maksymenko, Δημήτριος Στάμου, Αθανάσιος Γιανναράκης, Κωνσταντίνος Πλέγας, Δημήτριος Θωμαΐδης, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Νινίκας, Δημήτριος Μαυριάς, Μάρκος Νίνο, Τομπίας Ζοέλ Σάρατε, Λούκα Αντράντα, Φαμπρίτσιο Πεντρόσο, Λεάντρο Οτορμίν, Δημήτριος Μιλτιάδης, Κυριάκος Ζησούλης, Σπύρος Ρούσης, Νικόλαος Βλιώρας και Μάριος Ογκμπόε.
Η πρώτη προπόνηση στο Καρπενήσι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας, στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.
ΔΥΟ ΓΙΑ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗ
Δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΠΟΤ Ηρακλή ο Μιχάλης Τσουμάνης (21 συμμετοχές, 2 γκολ με την ΑΕΛ) και ο Δημήτρης Ζιάκας (αγωνίστηκε στην ΑΕΛ U-19 με 21 συμμετοχές, 2 γκολ).
Ο Μιχάλης Τσουμάνης γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2002 στη Λάρισα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΛ, έπαιξε στην ΑΕΛ U-19 και τον Ιπποκράτη Λάρισας. Στη συνέχεια, τη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Α.Ο. Σελλάνων, το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ. Τη σεζόν 2021-2022 μέτρησε 14 συμμετοχές με τους «βυσσινί» στο πρωτάθλημα της Super League 2 και πέτυχε δύο γκολ. Με την ΑΕΛ το πρώτο μισό της σεζόν 2022-2023 είχε 7 συμμετοχές, ενώ τον Ιανουάριο 2023 δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή Λάρισας.
Ο Δημήτρης Ζιάκας γεννήθηκε στη Λάρισα στις 6 Απριλίου 2000, είναι γιος του παλαίμαχου άσου της ΑΕΛ, Τηλέμαχου Ζιάκα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Πραγματοποίησε τα πρώτα του, ποδοσφαιρικά βήματα, στην Ακαδημία «Ατρόμητοι» του Θοδωρή Βουτυρίτσα, μεταπήδησε στην Κ-17 του Ολυμπιακού Πειραιώς όπου και αγωνίστηκε δύο χρόνια κατακτώντας και το πρωτάθλημα Ελλάδος, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς (8 συμμετοχές). Συνέχισε στην Κ-19 της ΑΕΛ (21 συμμετοχές, 2 γκολ) και αγωνίστηκε τη σεζόν 2019-2020 στη Γ’ Εθνική, με τη φανέλα του Διαγόρα Στεφανοβικείου. Ακολούθησε ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου (μία συμμετοχή), την τελευταία διετία ο Απόλλων Λάρισας (21 συμμετοχές, 1 γκολ), όπου έμεινε ελεύθερος.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass