Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική Εφήβων πόλο

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2023 12:30

Μετά από συγκλονιστικό αγώνα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εφήβων στην υδατοσφαίριση, η Εθνική επικράτησε με 9-8 της Σερβίας, στη Μανίσα της Τουρκίας και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης! Τα παιδιά του Ηλία Μαχαίρα έκαναν το δύο στα δύο απέναντι στους Σέρβους, αφού τους είχαν νικήσει και στη 2η αγωνιστική για τον Β’ όμιλο στην ίδια διοργάνωση με 11-9.

Οι έφηβοι Έλληνες πολίστες έγραψαν μια ακόμα λαμπρή σελίδα στην Ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Κατέκτησαν αήττητοι το χρυσό μετάλλιο.Αυτό είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων και, παράλληλα, το πρώτο χρυσό σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση για την ελληνική υδατοσφαίριση, που πρωταγωνίστησε και αυτό το καλοκαίρι. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία που νίκησε στον μικρό τελικό 14-8 την Ουγγαρία.
Οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 1-4, 2-3.
ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Κρατημένος, Λυκούδης 2, Κόκκινος 1, Καρατζάς 2, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 2, Ζερβουδάκης 1, Χωματάς, Μητράκης, Σιαμάς, Μπέλεσης, Μαραγκουδάκης, Μαυριόπουλος.
ΣΕΡΒΙΑ: Ντίμκοβιτς, Μποντίρογκα, Νοβάκοβιτς 1, Ιτσίτοβιτς, Σπάσοβιτς, Γκλάντοβιτς 3, Λάζιτς, Κόγιτς, Αντάμοβτς 2, Μπόσκοβιτς 1, Κρίστιτς 1, Ντίμιτς, Σάβιτς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass