Φιλική νίκη για τον Σμόλικα Φαλάνης

ΜΕ 2-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2023 12:20
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Την πρώτη του ανεπίσημη νίκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πέτυχε ο Σμόλικας Φαλάνης με 2-1 επί του Φαλανιακού, σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα. Οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να «σπάσουν» τη μονοτονία των καθημερινών προπονήσεων και να δώσουν τη δυνατότητα στους παίκτες να δείξουν κάποια πρώτα στοιχεία ενόψει της νέας σεζόν.


Σε γενικές γραμμές τόσο ο Τάκης Παραφέστας του Φαλανιακού όσο και ο Νίκος Χρόνης του Σμόλικα Φαλάνης δήλωσαν ικανοποιημένοι από την εικόνα των ομάδων τους και έβγαλαν τα πρώτα τους συμπεράσματα, αν και ακόμα χρειάζεται πολλή δουλειά μέχρι οι ομάδες να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Φαλανιακός προηγήθηκε στο 65’ με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Πανταζή από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να απαντήσει ο Σμόλικας Φαλάνης στο 78’ με τον Μανδραβέλη, ο οποίος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκαλομπογκίνη ισοφάρισε σε 1-1.
Την ανατροπή για τον Σμόλικα Φαλάνης πέτυχε στο 85’ ο Χαρισούλης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-1.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κοντογιάννης, Σκόμπας, Γκανάτσας, Καρακίτσιος, Πανταζής Ευαγγελούλης, Μπαλαής, Ντανίκας, Παπαγεωργίου, Χριστοδουλόπουλος, Ιωαννίδης (Μπλάνας, Ανατολίτης, Καρυώτης, Ιγγλέζος, Παρασκευάς, Λάνταβος, Βουλτσίδης, Γκέρι, Ρούσης, Κακανούλιας)
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Ν. Χρόνης): Παπαγιάννης, Ντανίκας, Πόνηρος, Πολύζος, Αλατάς, Χαρισούλης, Τάφα, Γκαλμπογκίνης, Νερπιέτρι, Κακαβίτσης, Χριστακέας (Μπαρούτας, Ζιώγας, Κουτσούκης, Μανδραβέλης, Καστανούλιας, Γκιόνα, Γαζέτας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass