Ανθούπολη: Με το βλέμμα ψηλά

*ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» *ΧΡ. ΠΡΙΦΤΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η Γ’ ΕΘΝΙΚΗ *Μ. ΖΙΩΓΑΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 100 ΜΕΤΡΩΝ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2023 12:10

Θέτοντας τις βάσεις την περσινή σεζόν και με παρακαταθήκη την εκπληκτική πορεία (εξασφάλισε την άνοδο πριν αρχίσουν τα πλέι-οφ με απολογισμό 23 νίκες και μία ισοπαλία) η Ανθούπολη διατηρεί τον πήχη ψηλά και τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. Οι «βυσσινί» δηλώνουν ως στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν μέχρι τώρα, αλλά και από αυτές που θα ακολουθήσουν.


Το στίγμα της ομάδας στον νέο ποδοσφαιρικό χάρτη αποτύπωσε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Πρίφτης λέγοντας: «Στόχος μας ξεκάθαρα είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Κρατήσαμε τον βασικό κορμό της περσινής περιόδου και κυρίως τους παίκτες που μπορούν να συμβάλουν στην προσπάθειά μας και ενισχύσαμε την ομάδα με 11 νέες μεταγραφές. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι με τους προπονητές που έχουμε και την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει ότι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει όπως και πέρσι τη φετινή προσπάθεια της ομάδας».

«ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ»
Στον πάγκο της Ανθούπολης συνεχίζει ο Μιχάλης Ζιώγας ο οποίος άλλωστε ήταν ο ιθύνων νους της περσινής εντυπωσιακής πορείας της ομάδας, έχοντας μαζί του έναν επίσης άξιο και ικανότατο συνεργάτη τον Κώστα Μαντζιώκα, αλλά και τον Θοδωρή Κυριακούλη ως προπονητή τερματοφυλάκων.
«Ο πρόεδρος έχει θέσει υψηλούς στόχους γι’ αυτό χρειάζεται σοβαρότητα γιατί το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας δρόμου 100 μέτρων. Στο τέλος θα επικρατήσει αυτός που είναι πιο δυνατός, που έχει βάθος στον πάγκο, λιγότερους τραυματισμούς και είναι πιο τυχερός και πιο ικανός» επισήμανε ο Μιχάλης Ζιώγας και πρόσθεσε:
«Εμείς δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, άλλωστε ξεκινήσαμε την προετοιμασία στις 24 Ιουλίου, δουλεύουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους υψηλούς μας στόχους.
Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας θα είναι το πιο δυνατό των τελευταίων ετών γιατί συμμετέχουν ομάδες που προέρχονται από τη Super League 2 όπως οι Απόλλων Λάρισας και Ηρακλής Λάρισας, από τη Γ’ Εθνική όπως οι ΠΟ Ελασσόνας και Δωτιέας Αγιάς, ενώ παράλληλα υπάρχουν κι άλλες ιστορικές ομάδες όπως ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο Φαλανιακός κ.ά. Θεωρώ ότι κάθε Κυριακή όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι.
Όταν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος και τα φιλικά παιχνίδια θα δούμε πώς μπορούν να ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές και θα έχουμε μία πιο σαφή εικόνα για όλες τις ομάδες, οπότε τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα» κατέληξε ο τεχνικός της Ανθούπολης.

Οι μεταγραφές
Μέχρι τώρα από την ομάδα της Ανθούπολης αποκτήθηκαν οι Ντινής (τερματοφύλακας από το Κιλελέρ), Λάιος (αμυντικός από τον Αχιλλέα Φ.), Καραμπούζης (αμυντικός από τον Αχιλλέα Φ.), Καρατζούκος (αμυντικός από τον ΑΟ Ελευθερών), Καραλούλης (χαφ από τον Αχιλλέα Φ.), Αργύρης (χαφ από το Κιλελέρ), Βλαχάκης (επιθετικός από την Τσαριτσάνη), Αναγνώστης (επιθετικός από το Κιλελέρ), Κωστούλας (επιθετικός από τον ΠΟΕ), Μπιώτης (επιθετικός από την Ερασ. ΑΕΛ), Νικολακούλης (τερματοφύλακας από τη Νίκαια).

Τι είπαν οι παίκτες
Τη βεβαιότητα ότι η Ανθούπολη θα κάνει το μεγάλο άλμα στη Γ’ Εθνική εξέφρασαν οι παίκτες της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

NVA_7728.jpg
Μπλέντι Μούτσα: «Οι στόχοι μας και φέτος είναι υψηλοί. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και να φτάσει εκεί που του αξίζει».

NVA_7731.jpg
Φ. Καραμπούζης: «Είναι μία απαιτητική χρονιά για μας καθώς πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση. Η διοίκηση έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μας».

NVA_7733.jpg
Β. Λάιος: «Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Θέλουμε να «χτίσουμε» μία δυνατή ομάδα ικανή να εκπληρώσει τους υψηλούς της στόχους».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass