Πρώτο φιλικό σήμερα στο Αλκαζάρ για την ΑΕΛ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 18:30 ΤΗΝ Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2023 12:00

Την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τη μονοτονία των καθημερινών και επίπονων προπονήσεων θα έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ στο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ και θα ξεκινήσει στις 18:30 με αντίπαλο την Α.Ε. Κιλελέρ, τη μοναδική εκπρόσωπο του νομού στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Για τον τεχνικό των «βυσσινί» Παναγιώτη Γκουτσίδη το σημερινό φιλικό παιχνίδι θα δώσει τη δυνατότητα να πάρει μια πρώτη γεύση από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, ωστόσο δεν ενδείκνυται για ουσιαστικά συμπεράσματα, καθώς η ΑΕΛ δεν έχει μπει ακόμα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Παράλληλα θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και κυρίως στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που θα έχουν την πρώτη τους αγωνιστική επαφή με τους συμπαίκτες τους.
Από κει και πέρα, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ συνεχίζουν τον αγώνα δρόμου για να ολοκληρώσουν τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν τους «βυσσινί».
Μετά τις τελευταίες επίσημες παρουσιάσεις παικτών οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην επιπλέον ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, με στόχο η ΑΕΛ να αποκτήσει την αγωνιστική ταυτότητα που θέλει ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, δηλαδή να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, να αναπτύσσεται με ταχύτητα από την άμυνα στην επίθεση και να διαθέτει ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Έτσι στο «στόχαστρο» των «βυσσινί» βρίσκονται ένας επιθετικός και ένας μέσος στον άξονα και καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου οι κινήσεις –εάν είναι εφικτό- να ολοκληρωθούν μέχρι τις 20 του μηνός.Η Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ
Για την Α.Ε. Κιλελέρ το σημερινό είναι το δεύτερο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι καθώς προηγήθηκε η ισοπαλία 1-1 με τον Βατανιακό στην Κατερίνη. Παράλληλα θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο Αλκαζάρ που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα η ομάδα του Κώστα Κατσάρα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ για την Α.Ε. Κιλελέρ καθώς ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει το πώς θα συμπεριφερθεί αγωνιστικά η ομάδα του απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο που θέλει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Super League 2.
Αξιζει να σημειωθεί ότι η Α.Ε. Κιλελέρ είναι η μοναδική εκπρόσωπος του νομού στη Γ’ Εθνική και παράλληλα η δεύτερη ομάδα μετά την ΑΕΛ που αγωνίζεται φέτος σε Εθνικό πρωτάθλημα.
Τον σημερινό φιλικό αγώνα στο στάδιο Αλκαζάρ θα διευθύνει ο κ. Αθ. Τζήλος, με βοηθούς τους κ. Μ. Μπουρονίκο και Θ. Βαλιώτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass