Δύο ακόμα παίκτες στο «στόχαστρο» της ΑΕΛ

*ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΝΤΑ *ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2023 12:55

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα τον Αργεντινό επιθετικό Τομπίας Ζοέλ Σάρατε, καθώς επίσης και τον Λούκα Αντράντα που συνεχίζει στους «βυσσινί» ως δανεικός από τη Ρασίνγκ, παρουσίασε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τόνισαν, μεταξύ άλλων, ότι θα δώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου τη νέα χρονιά για την ΑΕΛ.
Σχετικά με τα μεταγραφικά ο γενικός αρχηγός της ΑΕΛ Θωμάς Κυπαρίσσης επισήμανε ότι στόχος της ομάδας είναι να αποκτηθούν άλλοι δύο παίκτες, ένας επιθετικός και ένας μέσος στον άξονα, και καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου οι κινήσεις να ολοκληρωθούν μέχρι τις 20 του μηνός.
Σε ερώτηση σχετικά με την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος της Super League 2, ο κ. Κυπαρίσσης είπε πως οι διαβεβαιώσεις είναι για τις 24 Σεπτεμβρίου και έτσι «κινείται» ο προγραμματισμός της ομάδας, ενώ για ό,τι αφορά τον καταρτισμό των Ομίλων υπογράμμισε ότι «όποιος θέλει ας έρθει, εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας».
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα που υπάρχει κάθε χρονιά ως προς την έναρξη του Πρωταθλήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε τις διαβεβαιώσεις ότι δεν αλλάζει η ημερομηνία, αλλά βρισκόμαστε στην Ελλάδα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρευρέθη και ο τρίτος Αργεντινός της ΑΕΛ, Φαμπρίτσιο Πεντρόσο, ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Σχετικά με τα φιλικά παιχνίδια της ΑΕΛ, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
13 Αυγούστου, με Α.Ε. Κιλελέρ (Αλκαζάρ)
22 Αυγούστου, με Παναθηναϊκό Β’ (Καρπενήσι)
25 ή 26 Αυγούστου, με Χανιά (Καρπενήσι)
9 Σεπτεμβρίου, με Λαμία (AEL FC Arena)
*Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για άλλα δύο φιλικά, ένα στο Καρπενήσι στις 31 Αυγούστου ή 1η Σεπτεμβρίου και ακόμα ένα στις 5-6 Σεπτεμβρίου, πιθανότατα στη Λάρισα, πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 (3η φάση).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass