Προβάδισμα πρόκρισης ο Αρης

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1-0

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2023 12:50

Πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση, ο Άρης επιβλήθηκε με 1-0 της Ντιναμό Κιέβου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε με εύστοχο πέναλτι ο Λουίς Πάλμα στο 69ο λεπτό, με την ομάδα του Απόστολου Τερζή να αποκτά προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στο Βουκουρέστι.


Υπενθυμίζεται ότι όποια από τις δύο ομάδες πάρει την πρόκριση για τα Play Off της διοργάνωσης, θα βρει μπροστά της τον νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας (Τουρκία) – Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν).
Διαιτητής: Τζάρεντ Γκαβάν Τζιλέτ (Αυστρία)
Κίτρινες: Εμβοντό, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μενέντεζ, Φεράρι - Τίμτσικ, Σαπαρένκο.
ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ (58’ Ρουπ), Εμβοντό, Νταρίντα (81’ Πάβιτσιτς), Κάρλσον (58’ Μενέντεζ), Πάλμα (76’ Ματαρίτα), Μορόν.
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούχσαν, Τίμτσικ, Ποπόφ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ, Γιαρμολένκο, Σίντορτσουκ (82’ Μπράζκο), Σαπαρένκο (81’ Σεπέλιεφ), Καμπάγιεφ (82’ Βολόσιν), Μπουγιάλσκι, Μπενίτο.
*Ιδιαίτερο μήνυμα της ΠΑΕ Άρης στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου πριν από την έναρξη του αγώνα προς τιμήν του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη που ανέφερε «Καλό ταξίδι Μιχάλη» και συνοδευόταν με τη φωτογραφία του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass