Συνεχίζει στον Οικονόμο ο Στέλιος Δραχαλίβας

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΛΔΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2023 9:35

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, οριστικοποιήθηκε η παραμονή του εξαιρετικά ποιοτικού μεσοεπιθετικού Στέλιου Δραχαλίβα στο δυναμικό του Οικονόμου Τσαριτσάνης και για τη νέα περίοδο.


Ο 22χρονος παίκτης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Χρήστο Μουλτσιά, και «έδωσαν τα χέρια», ώστε ο δεύτερος πέρυσι σκόρερ, αλλά και δεύτερος σε αριθμό συμμετοχών της ομάδας, να συνεχίσει να «ομορφαίνει» με την παρουσία του το παιχνίδι του Οικονόμου.
Κατά την προηγούμενη περίοδο, ο Δραχαλίβας συμμετείχε σε 34 επίσημους αγώνες (απουσίασε μόνον από έναν λόγω τραυματισμού), ενώ πέτυχε 12 γκολ, αναδεικνύοντας και την ικανότητά του στον τομέα αυτόν.
Ο ΒΙΛΔΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Ενίσχυση σημειώθηκε και στο τεχνικό επιτελείο του Οικονόμου, καθώς προστέθηκε με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή ο Χιώτης Θανάσης Βίλδος, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στην Ελασσόνα, όπου εργάζεται ως πυροσβέστης, ενώ προπονητικά έχει αναλάβει ομάδες και ακαδημίες της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass