Εν αναμονή των τελευταίων μεταγραφών

*ΚΙ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ *ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2023 13:25

Κι ενώ στην ΑΕΛ ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα των προπονήσεων στο πλαίσιο του αρχικού σταδίου της προετοιμασίας των «βυσσινί», οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ κινούνται παράλληλα για την ολοκλήρωση των τελευταίων μεταγραφικών κινήσεων που κρίνονται απαραίτητες για την ενίσχυση της ομάδας.


Στο «στόχαστρο» της ΠΑΕ βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές προκειμένου η ΑΕΛ να αποκτήσει επιπλέον αγωνιστική δύναμη στη μεσαία και επιθετική της γραμμή. Οι παίκτες που εξετάζονται από τη λαρισινή ομάδα αφορούν έναν σέντερ φορ, έναν ακραίο επιθετικό και έναν στη μεσαία γραμμή. Οι τελευταίες εξελίξεις κάνουν λόγο για αργεντινό σέντερ φορ κάτω των 25 ετών, με τον οποίο οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όπως όλα δείχνουν εκτός απροόπτου θα επιτευχθεί συμφωνία. Για τις άλλες δύο θέσεις οι μεταγραφικοί στόχοι είναι γνωστοί, ωστόσο ακόμη δεν έχει σημειωθεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη.
Το ζητούμενο για τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη είναι η ομάδα να παρουσιάσει ταχύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της και ευχέρεια στο σκοράρισμα προκειμένου να διεκδικήσει με επιτυχία τους υψηλούς στόχους που θέτει και τη νέα αγωνιστική σεζόν στο Πρωτάθλημα της Super League 2.
Μέχρι τώρα η πορεία των προπονήσεων, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, εξελίσσεται ομαλά. Οι παίκτες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της προετοιμασίας με τη φυσική κατάσταση να βρίσκεται ψηλά στην ημερήσια διάταξη αυτό το χρονικό διάστημα. Παράλληλα, γίνονται και οι πρώτες ασκήσεις σε θέματα τακτικής που θα απασχολήσουν κυρίως την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι.
Η χθεσινή πρώτη προπόνηση γι’ αυτήν την εβδομάδα στα Δένδρα περιελάμβανε τρέξιμο και δύναμη, με όλους τους ποδοσφαιριστές να μετέχουν κανονικά.
Παράλληλα, οι «βυσσινί» περιμένουν το πρώτο αγωνιστικό τεστ που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ (18:30), με την Α.Ε. Κιλελέρ που θα εκπροσωπήσει τον νομό στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα δώσει την ευκαιρία στον Παναγιώτη Γκουτσίδη και τους συνεργάτες του να πάρουν μια πρώτη γεύση από την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass