×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/344247

Σεμερτζίδης και Κατσιαντώνης στον Οικονόμο Τσαριτσάνης

* ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2023 9:25

Με ταχύ ρυθμό συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ο οποίος φιλοδοξεί να εμφανιστεί με ολοκληρωμένο στον μεγαλύτερο βαθμό το ρόστερ του, κατά την προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 7 Αυγούστου, έναρξη της προετοιμασίας του.
Το τελευταίο διήμερο η διοίκηση του συλλόγου ενέταξε στη δύναμή του άλλους δύο ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας μεθοδικά το υπάρχον έμψυχο υλικό.


ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ
Μετά από απουσία ενός χρόνου (διάστημα κατά το οποίο είχε μεταγραφεί στον Π.Ο. Ελασσόνας), ο Κυριάκος Σεμερτζίδης θα φορέσει και πάλι τα «πράσινα». Ο 27χρονος επιθετικός αποτέλεσε ένα από τα βασικά «γρανάζια» της περιόδου 2021-2022, οπότε ο Οικονόμος διέγραψε πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

katsant.jpg

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ
Έχοντας εντοπίσει το ταλέντο του από τη συμμετοχή του στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας (ΑΠΟΕΛ), φυσιολογική εξέλιξη ήταν το ουσιαστικό ενδιαφέρον που έδειξαν οι άνθρωποι του Οικονόμου για τον 20χρονο αμυντικό Στέλιο Κατσιαντώνη, ο οποίος είχε χρησιμοποιηθεί και σε φιλικό αγώνα της προηγούμενης περιόδου. Από χθες ο πολλά υποσχόμενος παίκτης εντάχθηκε επίσημα στην τσαριτσανιώτικη ομάδα, η οποία - με την ευκαιρία αυτή - επιθυμεί να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ΑΠΟΕΛ για τη συνεργασία των τελευταίων ετών.

Gallery άρθρου

{gallery}344247{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass