Ο Σπόραρ έστειλε τον ΠΑΟ στον επόμενο γύρο

*«ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝ» ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ», ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΤΝΙΠΡΟ (2-2)

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2023 14:15

«Ζορίστηκε» αρκετά, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ντνίπρο και με το ισόπαλο 2-2 στη ρεβάνς με τους Ουκρανούς στο «Απόστολος Νικολαΐδης», «σφράγισε» (με συνολικό σκορ 5-3) την πρόκρισή του στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα τον περιμένει η Μαρσέιγ.

Τα δύο γκολ του Αντράζ  Σπόραρ, αποδείχθηκαν αρκετά για τους «πράσινους» που έκαναν τα... εύκολα-δύσκολα απέναντι στην Ντνίπρο και μολονότι προηγήθηκαν μόλις στο 15’, βρέθηκαν να... κυνηγούν στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου απ’ τα γκολ των Ντόβμπικ (23’) και Σαράπι (54’). Ο Σλοβένος φορ όμως, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του (από τρομερή ενέργεια του Φίλιπ Τζούριτσιτς) επανέφερε την ηρεμία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εξασφάλισε με την πρόκρισή του την παρουσία του (μίνιμουμ) στους ομίλους του Europa League, ανεξαρτήτως της έκβασης των αγώνων του με τη Μαρσέιγ.
Διαιτητής: Μπάστιαν Ντάνκερτ (Γερμανία). Κίτρινες: Παλάσιος, Τσόκαϊ - Μπλάνκο, Ρουμπσίνσκι, Πιχάλιονοκ, Κοχούτ. Αποβολές: 74’ Τάντσιουκ (απευθείας αποβολή)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Βιλένα (65’ Τσόκαϊ), Παλάσιος (46’ Μαντσίνι), Τζούριτσιτς (79’ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ (90’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (79’ Ιωαννίδης).
ΝΤΝΙΠΡΟ (Ολεκσάντρ Κούτσερ): Βόλινετς (36’ λ.τρ. Κιναρέικιν), Πάσιτς, Άνταμιουκ, Σάραπι (57’ λ.τρ. Σβάτοκ), Καπλιένκο (69’ Τάντσιουκ), Μπαμπένκο, Μπλάνκο, Μιροσνιτσένκο, Πιχάλιονοκ (69’ Κοχούτ), Ρουμπσίνσκι (69’ Χουτσούλιακ), Ντόβμπικ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass