Στον Αχιλλέα Φαρσάλων Κ. Μπαγιώτας και Ε. Μπασδάνης

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2023 13:15

Την απόκτηση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού Κοσμά Μπαγιώτα ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Πρόκειται για έναν νέα ποδοσφαιριστή που αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα.


Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας: «Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κοσμά Μπαγιώτα ο οποίος είναι 18 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και ως κεντρικός αμυντικός και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας και αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ, όπου και αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου και μετέπειτα μετεγγράφηκε στον ΠΟΕ.
Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Κοσμά στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Ο ΕΥΘΥΜΗΣ ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ
Τη φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων θα φοράει τη νέα αγωνιστική σεζόν ο 16χρονος επιθετικός που αγωνιζόταν στο Ναρθάκι,  Ευθύμης Μπασδάνης.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού Φαρσαλινού ταλαντούχου επιθετικού Ευθύμη Μπασδάνη.
Ο Ευθύμης Μπασδάνης είναι 16 ετών και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΑΟ Ναρθακίου με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΝΛ κατηγορίας με την ομάδα του ΑΟΝ η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια!
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από την Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων.
Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του ΑΟ Ναρθακίου για τη συνεργασία της τόσο στη μεταγραφή του Μπασδάνη όσο και συνολικότερα για την άψογη συνεργασία των δύο ομάδων. Καλωσορίζουμε τον Ευθύμη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Τέλος οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησαν σε συμφωνία συνεργασίας με τον Αρίστο Παπαγεωργίου, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γυμναστή και παράλληλα θα είναι άμεσος συνεργάτης του προπονητή Δημήτρη Μπουκουβάλα.
Η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αρίστο Παπαγεωργίου ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του γυμναστή φυσικής κατάστασης όντας και άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας Δημήτρη Μπουκουβάλα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.
Ο Αρίστος Παπαγεωργίου είναι προπονητής στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων, ενώ κατά το παρελθόν έχει θητεύσει και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων.
Σύσσωμο το Δ.Σ. καλωσορίζει τον Αρίστο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass