Λαρισαία διεθνής διαιτητής πάλης στην Κωνσταντινούπολη

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗΣ ΠΑΛΗΣ U-17 - ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΕΤΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ MSC

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2023 11:30

Αναχωρεί σήμερα η Λαρισαία διεθνής διαιτητής πάλης κυρία Πατέτσου Ευαγγελία για την Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης U-17, από τις 29/7 έως τις 7/8.

Συγκεκριμένα, έχει κληθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης για να διαιτητεύσει στο εν λόγω Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, μετά την επιτυχή της συμμετοχή στο 1ο και 2ο Σεμινάριο Γυναικείας Διαιτησίας. Μια παγκόσμια πρωτοτυπία, όπου επελέγησαν για να συμμετάσχουν και έδωσαν εξετάσεις 22 γυναίκες διαιτητές από όλο τον κόσμο, με βασικό στόχο την προώθηση γυναικών διαιτητών σε υψηλό επίπεδο και στους Ολυμπιακούς αγώνες.
Η κυρία Πατέτσου Ευαγγελία, καθηγήτρια Ειδικής Φυσικής Αγωγής MSc, έχει την ιδιότητα της διεθνούς διαιτητή τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ πλέον μετά από εξετάσεις και προσωπική προσπάθεια κατατάχθηκε στην Α’ κατηγορία διεθνών διαιτητών. Έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σε διεθνή τουρνουά παγκόσμιου ενδιαφέροντος, αλλά και στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν το 2019.
Όπως η ίδια δηλώνει: «Τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ. Καθένας από εμάς μπορεί να ανέβει ψηλά και να επιτύχει κάθε του στόχο μέσα από σωστή οργάνωση, πειθαρχία, επιμονή και αγάπη για ό,τι κάνουμε. Προσωπικά, ξεκίνησα τη διαιτησία για να συνεχίσω να βρίσκομαι στον χώρο που αγαπώ και ήμουν πολλά χρόνια αθλήτρια με διακρίσεις, την πάλη. Μέσα από τη διαιτησία, όμως, εν τέλει έχω κατορθώσει να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο. Να γνωρίσω νέες κουλτούρες, νέους πολιτισμούς, διαφορετικούς ανθρώπους και να αγαπήσω ακόμα περισσότερο τη διαφορετικότητα και τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο. Καθώς και η επαγγελματική μου ιδιότητα τα τελευταία 12 χρόνια είναι στην Ειδική Αγωγή, όπου αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής μου. Το μήνυμα που θέλω να μεταδώσω είναι: ΤΟΛΜΗΣΤΕ. Ζήστε τη ζωή σας, βάλτε στόχους που μοιάζουν για τους άλλους άπιαστοι, είτε είστε άντρες είτε γυναίκες. Αγαπήστε αυτό που κάνετε. Αγαπήστε τη μοναδικότητά σας και τη διαφορετικότητά σας και ΤΟΛΜΗΣΤΕ να ζήσετε ό,τι οι άλλοι μόνο ονειρεύονται!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass