«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΛ»

ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ», Ο ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΣ LEANDRO OTORMIN - ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 10 - Η Ε.Ε.Α. ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2023 9:15 | Τελευταία ενημέρωση: 26 Ιουλ 2023 10:06

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, ο 26χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός Leandro Otormin, παρουσιάστηκε χθες το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε στο «Divani Palace».


Στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Otormin που πήρε τη φανέλα με το νούμερο 10, τόνισε πως είναι χαρούμενος που ήρθε στην ΑΕΛ και πως πρόκειται για μεγάλη και ιστορική ομάδα της Ελλάδος, η οποία έχει αγωνιστεί και στην Ευρώπη. Μάλιστα, ανέφερε πως μόλις έγινε γνωστή η μεταγραφή του στους «βυσσινί», πάρα πολλοί φίλαθλοι άρχισαν να του στέλνουν μηνύματα για να τον καλωσορίσουν στην ομάδα και αυτό τον έκανε ακόμα πιο χαρούμενο για την απόφαση που πήρε.
Χαρακτηριστικά, επισήμανε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα με χαρά και δύναμη. Είδα φοβερά στοιχεία στην ομάδα, η οποία αγωνίστηκε και στην Ευρώπη, ενώ έχει παίξει σε 4 τελικούς Κυπέλλου και έχει κερδίσει τους δύο. Κέρδισε τίτλο και καταλαβαίνω και ξέρω ότι ιδρύθηκε το 1964. Έμαθα ότι πέρυσι ήμασταν κοντά να ανεβαίναμε στη Super League 1. Άλλωστε και για τον λόγο αυτόν επέλεξα να έρθω στη Λάρισα. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι έκλεισα στην ΑΕΛ, μου έχουν στείλει πάρα πολλοί φίλαθλοι μήνυμα και αυτό επίσης με εντυπωσίασε. Το κινητό μου ακόμη και τώρα δεν έχει σταματήσει να χτυπάει από μηνύματα φιλάθλων. Ομολογώ πως δεν το περίμενα. Ήρθα στην ΑΕΛ, γιατί πιστεύω πως θα τη βοηθήσω και θα με βοηθήσει στην καριέρα μου. Δεν έχω λόγια πραγματικά γι’ αυτό που αισθάνομαι. Θέλω να αποδείξω την αξία μου μέσα στο γήπεδο και αυτό θα κάνω. Έχω έρθει εδώ για κάτι μεγάλο».
*Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής συνοδευόταν από τον μάνατζέρ του Μιγκέλ Ριέρα και μετά την παρουσιασή του έκανε μια βόλτα στη Λάρισα, όπου το θερμόμετρο άγγιζε τους 40 βαθμούς Κελσίου.

 

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ AEL F.C. ARΕΝΑ
Κατά τα άλλα, οριστικά στο AEL F.C. ARENA θα αγωνίζεται την καινούργια ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024 η ΑΕΛ, όπως ανέφερε χθες η διοίκηση της ΠΑΕ, με στόχο φυσικά η ομάδα να ανέβει στη Super League 1, που είναι ο διακαής πόθος των φιλάθλων της ομάδας.


ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ
Μία ακόμα ευχάριστη είδηση χθες για την ΑΕΛ, καθώς λίγο μετά την παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος Leandro Otormin έγινε γνωστό πως χορηγήθηκε στην ΑΕΛ, μαζί με άλλες (4) ομάδες της Super League και της Super League 2, πιστοποιητικό συμμετοχής για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Είναι κοινό μυστικό ότι στην τρέχουσα συγκυρία που το ελληνικό μαστίζεται από το σκάνδαλο του στοιχηματισμού και της χειραγώγησης των αγώνων, το πιστοποιητικό συμμετοχής που χορηγεί η Ε.Ε.Α. στις ποδοσφαιρικές ομάδες ουσιαστικά αποτελεί πιστοποιητικό ελέγχου καθαρότητας και αυτό κάνει υπερήφανους και τους φιλάθλους της λαρισινής ομάδας.
Η Ε.Ε.Α. χορήγησε, επίσης, πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League 2 στην ΑΕΚ Β’ και την Καλλιθέα, ενώ ακόμα δύο ΠΑΕ της Super League, η πρωταθλήτρια ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης, πήραν το πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα, μετά την έγκριση του φακέλου τους από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πλέον, οι μισές ομάδες έχουν εξασφαλίσει το απαραίτητο πιστοποιητικό (προηγήθηκαν Παναιτωλικός, Ατρόμητος, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΟΦΗ), ενώ η εξέταση των φακέλων συνεχίζεται.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass