Μπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι

*ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ *ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2023 11:30

Μετά την ανακοίνωση του νέου τεχνικού Τάσου Βενέτη, τη σκυτάλη στον Απόλλωνα Λάρισας παίρνουν τα μεταγραφικά. Οι άνθρωποι του συλλόγου κινούνται με γρήγορους ρυθμούς για να εξασφαλίσουν τους μεταγραφικούς στόχους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας.


Η ομάδα όπως αναμένεται θα στηριχτεί στα νέα παιδιά που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, ωστόσο θα γίνουν και κάποιες στοχευμένες μεταγραφές εκεί που χρειάζεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις. Στο «στόχαστρο» λοιπόν των «κυανολεύκων» βρίσκονται ο αμυντικός Παύλος Διβανές, ο οποίος είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και έμεινε ελεύθερος, ο Θάνος Νικολακούλης από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο τερματοφύλακας Βιλανάκης από τη Δήμητρα Γιάννουλης, ο συμπαίκτης τους στους «πράσινους» Μπουκουβάλας και ο μεσοεπιθετικός Αποστόλης Τσαπατόρης που αγωνιζόταν στον Αετό Μακρυχωρίου.
Οι συζητήσεις με τους προαναφερόμενους βρίσκονται σε καλό επίπεδο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η συμφωνία συνεργασίας με τους «κυανόλευκους» αποτελεί θέμα χρόνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass