ΑΕΛ

Και επίσημα Οτορμίν...

*ΤΩΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2023 13:30
Ο Οτορμίν όταν πήρε δώρο τη φανέλα του Σουάρες Ο Οτορμίν όταν πήρε δώρο τη φανέλα του Σουάρες

Του Σωτ. Κέλλα
Οτορμίν διετίας και με τη βούλα της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς χθες προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του 27χρονου Ουρουγουανού παίκτη για δύο χρόνια.
Ο παίκτης πλέον θα ενισχύσει τη λαρισινή ομάδα αγωνιζόμενoς σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, προερχόμενος από μια καλή χρονιά στη Λίβερπουλ Ουρουγουάης όπου έπαιξε 4 παιχνίδια στο Κόπα Λιμπερταδόρες και 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων τα 9 ως βασικός, σε έξι μπήκε αλλαγή, ενώ σε έξι έγινε αλλαγή. Πέτυχε τρία γκολ.


Ο ποδοσφαιριστής έχει και μια ωραία ιστορία με τον μεγάλο αστέρα της Ουρουγουάης Λουίς Σουάρες, καθώς όταν πήγε ο Σουάρες στη Νασιονάλ ο Οτορμίν έφυγε λίγες εβδομάδες μετά και πήγε στην Αργεντινή (στην ομάδα Άμυνας και Δικαιοσύνης). Ο Σουάρες τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση και δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο παιχνίδι με τη Νασιονάλ του έδωσε ως δώρο τη φανέλα του σ’ αυτό το παιχνίδι.
«Είδαμε όλοι αυτή τη διαφορά που κάνει ο Λουίς Σουάρες: κάποια στιγμή τον σταμάτησαν και είδε μια πάσα που είναι φυσιολογικό να μην τη βλέπει κανείς», είπε ο Οτορμίν σε μέσο της πατρίδας του ( www.elpais.com.uy) . Και πρόσθεσε: «Φάνηκε στην πράξη και, πέρα από το πώς είναι ως άνθρωπος, προσπάθησε κανείς να δει αυτά τα πράγματα στο γήπεδο που όλοι θέλουμε να μάθουμε. Έπειτα ήμουν μαζί του για λίγο, δύο-τρεις εβδομάδες, και ευτυχώς μου έδωσε τη φανέλα του στο πρώτο παιχνίδι, που έβαλε το γκολ». Ερωτηθείς γιατί τον επέλεξε ως παραλήπτη του δώρου, απάντησε: «Το είχα ήδη συζητήσει μαζί του και μου είπε: «Λέα, κρίμα που φεύγεις. Προφανώς θα σου το δώσω»».
Η ΑΕΛ κινείται τώρα για την απόκτηση σέντερ μπακ, ενός πλάγιου μπακ και ενός επιθετικού από τη Βενεζουέλα με τον οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις. Τέλος είναι κοντά στον Βενετικίδη για τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα, που λογικά είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

 

kantonias.jpg

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο πρωταθλητής πρόεδρος

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών από καρδιακή ανακοπή ο Στέλιος Καντώνιας που υπήρξε πρόεδρος των «βυσσινί» την αγωνιστική περίοδο 1987-88, όταν η ΑΕΛ έγινε η πρώτη περιφερειακή ομάδα που κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδος.
Ήταν 23 Ιουλίου του 2010 που όπως και φέτος στην πόλη επικρατούσε αφόρητη ζέστη, η κυκλοφορία ήταν ...αόρατη και η σιωπή απόλυτη και το οδυνηρό άγγελμα συγκλόνισε απ’ άκρου εις άκρον τη θεσσαλική πρωτεύουσα και όχι μόνο...(απόσπασμα ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass