Ο Π. Πηλίτσης της ΕΑΛ στην Εθνική Εφήβων Βόλεϊ

ΘΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2023 13:02

Η Εθνική Εφήβων με τη συμμετοχή του αθλητή της ΕΑΛ, Πέτρου Πηλίτση, λαμβάνει

μέρος στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων «Μάριμπορ 2023» στη Σλοβενία, λίγες ημέρες μετά τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από 42 αγόρια και 25 κορίτσια που θα αγωνιστούν στην ενόργανη γυμναστική, το στίβο, το μπάσκετ 3Χ3, το τζούντο, το mountain bike, την ποδηλασία δρόμου, το skateboard, την κολύμβηση, το τένις και το βόλεϊ που θα εκπροσωπηθεί από την Εθνική Εφήβων. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 29 Ιουλίου. Πάνω από 3.500 αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν σε 11 ολυμπιακά αθλήματα. Το θερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας αποτελεί προθάλαμο για τη μελλοντική συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη γνωριμία, την επίσημη είσοδό τους στο Ολυμπιακό Κίνημα όπου αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια. Η Ελλάδα, πιστή στις παραδόσεις της δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να απουσιάσει από τη διοργάνωση και να προσφέρει με τη συμμετοχή της, σημαντικές διεθνείς εμπειρίες στους νεαρούς αθλητές της.
Στο τουρνουά βόλεϊ των αγοριών συμμετέχουν συνολικά 8 ομάδες που έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους με την Ελλάδα να είναι στον ίδιο όμιλο μαζί με τις Σλοβενία, Ιταλία, Βέλγιο και στον άλλο όμιλο είναι οι Πολωνία, Γαλλία, Σερβία, Τσεχία.
Η αποστολή της Εθνικής:
Γεράσιμος Τζάρας (ΑΟ Πρεβέζης), Ευάγγελος Ρούσος (ΑΟ Πρεβέζης), Ανδρέας Κοντοστάθης (ΜΓΣ Εθνικός), Κυριάκος Κεσκίνης (ΜΓΣ Εθνικός), Αλέξανδρος Νανόπουλος (ΑΟΝΣ Μίλων), Χαράλαμπος Παξιμαδάκης (ΑΣ BV Αργώ Βόλου), Σπυρίδων Γεροδήμος (ΑΣ Γιάννενα), Άγγελος-Θεόδωρος Σταθέλος (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου), Μάριος Σταυρόπουλος (ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου), Πέτρος Πηλίτσης (ΕΑ Λαρίσης), Άγγελος Χαλίλης (ΑΕΚ Αθηνών), Έκτορας-Γεώργιος Καμαρινόπουλος-Φλουτούρε (ΑΕΚ Αθηνών).
Το πρόγραμμα της Εθνικής:
Δευτέρα 24/7 19:00, Σλοβενία-Ελλάδα
Τρίτη 25/7 13:00, Ιταλία-Ελλάδα
Τετάρτη 26/7 13:00, Βέλγιο-Ελλάδα
*Οι δύο πρώτες ομάδες προκρίνονται στα ημιτελικά και οι άλλες δύο θα αγωνιστούν για τις θέσεις 5-8.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass