Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2023 11:00

ΑΕΚ: Ιστορικό ρεκόρ με 25.802 εισιτήρια διαρκείας

Ρεκόρ... άνευ προηγουμένου στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΚ.


Σύμφωνα με τους «κιτρινόμαυρους», έχουν πωληθεί έως τώρα 25.802 εισιτήρια για τους αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ενώ με τα ευρωπαϊκά ματς ο αριθμός φτάνει τις 40.000!
Υπάρχουν ακόμη θέσεις που είναι αδιάθετες, καθώς όσοι θα ήθελαν να τις αγοράσουν δεν μπορούσαν να πάρουν αντίστοιχα κι ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής πώλησης εισιτηρίων διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις της σεζόν 2023-2024. Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε. επίσης, πως ήδη έχει καταγραφεί ιστορικό ρεκόρ διάθεσης διαρκείας για την ομάδα μας, καθώς έχουν μέχρι σήμερα πωληθεί 25.802 εισιτήρια για τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, για τη νέα σεζόν!
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, τον μοναδικό κόσμο της ΑΕΚ, για την απίστευτη ανταπόκριση που δημιούργησε αυτήν την ιστορική επίδοση στις πωλήσεις διαρκείας.
Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν πάντα η μεγάλη της δύναμη και το αποδεικνύει και φέτος με τρόπο που ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.
Πρέπει, επίσης, να σημειωθεί πως συνεχίζεται από την ερχόμενη Δευτέρα (24/7) η διάθεση διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις τηλεφωνικά, αλλά και μέσω email στη διεύθυνση tickets@aekfc.gr, στην οποία μπορούν να απευθύνονται όσοι ενδιαφέρονται για αγορά.
Πρόκειται για εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στις V.I.P. θύρες της OPAP ARENA. Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται και η πώληση των συνδεσμιακών εισιτηρίων διαρκείας».

 

Η Αραράτ-Αρμένια αντίπαλος του Αρη στον β’ προκριματικό γύρο

Η Αραράτ-Αρμένια θα είναι εντέλει ο αντίπαλος του Άρη στον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, καθώς στη συγκλονιστική ρεβάνς της πρώτης φάσης της διοργάνωσης (20/7), κατάφερε να «λυγίσει» στο Ελμπασάν την αλβανική Εγκνάτια με 4-2 στα πέναλτι, μετά από ματς «θρίλερ» που έληξε 2-2 στην κανονική διάρκεια και 4-4 στην παράταση!
Με το σκορ του πρώτου αγώνα στην Αρμενία στο 1-1, η Εγκνάτια προηγήθηκε δύο φορές στο δεύτερο ματς με τα γκολ των Μαδέιρος (4’) και Κάσα (36’), όμως η Αραράτ-Αρμένια είχε ισάριθμες «απαντήσεις» με τα τέρματα των Εζά (17’) και Καστανέιρα (58’).
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-2 στο 108’ με τον Ντουαμενά. Η ομάδα απ’ την Αρμενία, ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία... λέξη της και με δύο γκολ απ’ τους Γιένε (110’) και Μπουένο (114’) έφερε τα... πάνω-κάτω. Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα «καθάριζαν» οι Αρμένιοι, ήρθε ο Ντουαμενά στο 120’+3’ για να ισοφαρίσει σε 4-4 και να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκεί οι παίκτες της Αραράτ-Αρμένια ήταν απόλυτα ψύχραιμοι από την «άσπρη» βούλα (σκόραραν οι Αλεμάο, Σερομπιάν Καστανέιρα, Γιένε), την ώρα που η Εγκνάτια αστόχησε σε δύο εκτελέσεις (Ζεϊνουλάι, Καμπουφί) με την πρόκριση να γέρνει οριστικά υπέρ της αρμενικής ομάδας.
Ο πρώτος αγώνας του Άρη με την Αραράτ-Αρμένια θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου στο «FFA Academy Stadium» του Γερεβάν, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου (21:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

 

Οι ομάδες που θα παίξουν σε Α1 και Α2 ΕΣΚΑΘ

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν σε Α1 και Α2 ΕΣΚΑΘ είναι οι ακόλουθες:
Α1 ΕΣΚΑΘ: Ανόρθωση Βόλου, Αμπελώνας, Αγριά, Νέος Κεραυνός, Ν.Ε.Σ. Λάρισας (Μύτικας), Ίωνας Βόλου, Πολυαθλητικό Σωματείο Τρικάλων, Ανάληψη Βόλου, Δαναοί Τρικάλων, Άρης Τρικάλων, Ένωση Ελασσόνας, Τιτάνες Αλμυρού.
Α2 ΕΣΚΑΘ
1ος ΟΜΙΛΟΣ: Αιολικός Βόλου, Γ.Σ. Βόλου, Σπάρτακος, Γ.Σ. Σκιάθου, Ηρακλής Χάλκης, Αστέρας Λάρισας, ΑΕΒ Διμηνίου, Ίκαρος Νεάπολης, Κένταυρος Ζαγοράς, Νίκη Βόλου U-23.
2ος ΟΜΙΛΟΣ: Νίκαια 2012, Φοίβος 2002, Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας, Απόλλωνας Καρδίτσας, Πασιαλής Μουζακίου, ΕΑΛ, Βαλίος Γιάννουλης, Πελασγιώτιδα, Λέοντας Τυρνάβου, Δαναοί Τρικάλων, Κρόνος Τυρνάβου.

 

Πρόκριση για την Γκζίρα στα πέναλτι μετά από... 28 εκτελέσεις!

Ένα φοβερό φίνις επεφύλασσαν οι αγώνες ρεβάνς του α’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League, με την Γκζίρα Γιουνάιτεντ από τη Μάλτα να προκρίνεται επί της Γκλέντοραν απ’ τη Βόρεια Ιρλανδία -έπειτα από απίστευτο ματς- με 14-13 (!) στα πέναλτι. Ο κανονικός αγώνας έληξε με 1-1 και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού στη Μάλτα, οδήγησε τις δύο ομάδες στην 30λεπτη παράταση.
Για να συμβεί αυτό, βεβαίως, χρειάστηκε να ισοφαρίσει ο Μπερνς για τους γηπεδούχους στο 90’+13’ το γκολ που είχε πετύχει ο Μακούλα στο 67’. Ο Μπερνς, μάλιστα, είχε χάσει και πέναλτι στο 18ο λεπτό, αλλά κατάφερε να... εξιλεωθεί με το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.
Το σκορ δεν άλλαξε στο έξτρα 30λεπτο και μετά ακολούθησε νέο... θρίλερ, καθώς χρειάστηκαν συνολικά 28 εκτελέσεις απ’ την άσπρη βούλα για να προκύψει νικητής. Τα πρώτα 27 πέναλτι κατέληξαν στα δίχτυα, με τον Μπόιντ που είχε περάσει αλλαγή για την Γκλέντοραν στο 97’ να στέκεται «μοιραίος» για την ομάδα του, αστοχώντας στη 14η εκτέλεση και δίνοντας το εισιτήριο για τον β’ γύρο στην Γκζίρα.

 

Ολυμπιακός: Ανανέωσε μέχρι το 2026 ο Λαρεντζάκης

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον παίκτη. Ο διεθνής γκαρντ θα παραμείνει στους νταμπλούχους Ελλάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Τη σεζόν που μας πέρασε ο Λαρεντζάκης είχε 6.4 πόντους (48.4% δίποντα, 37.4% τρίποντα, 72.9% βολές), 1.8 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 14’24’’ συμμετοχής σε 41 παιχνίδια της EuroLeague. Σε ό,τι αφορά την Basket League, είχε 8.5 πόντους (64% δίποντα, 36.9% τρίποντα, 74.5% βολές) ανά 16’29’’ σε 32 παιχνίδια.

 

ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: «Μυθικό» συμβόλαιο για δέκα χρόνια στον Μπαπέ

Επιμένει η Παρί Σεν Ζερμέν για το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ και συνεχίζει να υποστηρίζει πως για να παραμείνει και τη νέα σεζόν στους Παριζιάνους ο Γάλλος σούπερ σταρ θα πρέπει να επεκτείνει το συμβόλαιό του.
Η πρωταθλήτρια Γαλλίας έχει καλέσει τον Μπαπέ ν’ αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ή θα παραχωρηθεί αυτό το καλοκαίρι, μολονότι ο διεθνής επιθετικός έχει δηλώσει ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.
Η διοίκηση, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, προχώρησε σε εντυπωσιακή πρόταση, προκειμένου να κρατήσει για πάντα τον 24χρονο επιθετικό. Συγκεκριμένα, του προτείνει νέο δεκαετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές στο ένα δισ. ευρώ (!), για να τον πείσει να παραμείνει και να ξεχάσει τη μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass