Σε ανοδική τροχιά ο Τοξότης

Φ. ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2023 12:10

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η φετινή σεζόν είχε θετικό πρόσημο για τον Τοξότη, κάτι που επισφραγίστηκε με την άνοδο της ομάδας στη Β’ τοπική κατηγορία.

Η ομάδα κατάφερε να τερματίσει στην 3η προνομιούχο θέση του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, ξεπερνώντας σημαντικές δυσκολίες –είναι χαρακτηριστικό ότι την 4η αγωνιστική βρισκόταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα- και ευελπιστεί να συνεχίσει την ανοδική της πορεία τη νέα αγωνιστική σεζόν σε μια πιο ανταγωνιστική κατηγορία.
Το ενωτικό κλίμα, η αποφασιστικότητα και η σκληρή δουλειά ήταν το μυστικό της επιτυχίας σύμφωνα με τον τεχνικό του Τοξότη Φίλιππο Θεοχαρίδη, ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» και τη νέα χρονιά. Όπως ο ίδιος επισήμανε «ήταν μια χρόνια που σίγουρα θα τη θυμάμαι για πάντα, καθώς ήταν η πρώτη μου σεζόν σε ηλικία 27 ετών ως προπονητής ανδρικής ομάδας σε επίσημο πρωτάθλημα και συνδυάστηκε με άνοδο. Στόχος ήταν εξαρχής η άνοδος. Ωστόσο η επίτευξη του στόχου δεν ήταν εύκολη, καθώς την 4η αγωνιστική ήμασταν τελευταίοι στον βαθμολογικό πίνακα. Παρ’ όλα αυτά μείναμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι και καταφέραμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε δύο καθοριστικής σημασίας νίκες που μας οδήγησαν στην άνοδο στη Β’ ΕΠΣΛ» επισήμανε ο Φίλιππος Θεοχαρίδης και πρόσθεσε:
«Είμαστε μια νεανική ομάδα με αρκετό ταλέντο, παίζαμε διαρκώς όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μέσα, όμως από τη δουλειά και το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε καταφέραμε να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο μας, τον οποίο βάσει της αγωνιστικής εικόνας που δείξαμε τον δικαιούμασταν. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρω ότι η ποδοσφαιρική οικογένεια του Τοξότη εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον Δημήτρη Λιόλιο (στόπερ) που τραυματίστηκε σοβαρά (χιαστό) την τελευταία αγωνιστική, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας».

 

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ
Ο Τοξότης συγκέντρωσε 41 βαθμούς σε σύνολο 20 αγώνων, καταγράφοντας 13 νίκες, ενώ είχε δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχτηκε ο Αθανάσιος Νάτσιος με 12 γκολ και δεύτερος ο Δημήτρης Σπηλιώτης με 9 γκολ αντίστοιχα.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
«Σίγουρα η νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι τελείως διαφορετική από αυτή που πέρασε. Η φιλοσοφία της ομάδας όμως θα παραμείνει η ίδια, που σημαίνει ότι θα στηριχτούμε ξανά στον υπάρχοντα κορμό και θα διατηρήσουμε τον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Στόχος μας θα είναι ξανά το όμορφο ποδόσφαιρο, διατηρώντας το οικογενειακό κλίμα. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, λόγω της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος, θα προσπαθήσουμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε το επόμενο βήμα στοχευμένα, με πάθος, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά».

 

ΤΟ ΝΕΟ ΡΟΣΤΕΡ
«Η πλειοψηφία των παικτών έχει ανανεώσει με την ομάδα και στόχος είναι η διατήρηση του κορμού με τον οποίο επιτεύχθηκε η άνοδος. Μεταγραφές θα ανακοινωθούν σύντομα, θα είναι στοχευμένες και θα αφορούν παίκτες νεαρής ηλικίας που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα».

 

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για τις 21 Αυγούστου (18:30) στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης». Τα φιλικά που έχουν προγραμματίσει μέχρι τώρα είναι τα εξής:
29 Σεπτεμβρίου με Αμπελοκήπους
2 Σεπτεμβρίου με Μελισσοχώρι
6 Σεπτεμβρίου με Αβέρωφ
9 ή 10 Σεπτεμβρίου με Ομόνοια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass