Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2023 11:00

Ανανεώσεις στον Φαλανιακό

Πέντε, νεαροί κατά κύριο λόγο ποδοσφαιριστές, από το περσινό ρόστερ θα συνεχίσουν να φορούν και τη νέα σεζόν τη φανέλα του Φαλανιακού.

Πρόκειται για τους Νίκο Καρυώτη, Δημήτρη Στάμο, Γιάννη Γκανάτσα, Βαγγέλη Καρακίτσιο και Γιάννη Ντανίκα. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν:
«Ο Νίκος Καρυώτης θα φορά και του χρόνου την κιτρινόμαυρη. Μερικές φορές οι συνθήκες γεννούν ανάγκες. Έτσι και ο Νίκος Καρυώτης από δεξιός μεσοεπιθετικός βρέθηκε να αγωνίζεται δεξιός οπισθοφύλακας, βοηθώντας την άμυνα στα μέγιστα! Καλή σεζόν με υγεία».
«Οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις της προηγούμενης σεζόν, Δημήτρης Στάμος και Γιάννης Γκανάτσας συνεχίζουν κανονικά και τη νέα χρονιά στην ομάδα μας. Αν και πρωτοεμφανιζόμενοι στα σαλόνια της Α’ ΕΠΣΛ απέδειξαν με το καλημέρα ότι ο ρόλος τους θα είναι πρωταγωνιστικός.
Ο Δημήτρης Στάμος από τη θέση του κεντρικού αμυντικού και ο Γιάννης Γκανάτσας (βασικό στέλεχος της μικτής Κ-16 Λάρισας) από αυτή του αμυντικού μέσου. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή σεζόν».
«Ο δυναμικός κεντρικός μέσος Βαγγέλης Καρακίτσιος θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα και την επόμενη χρονιά προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.
Επίσης ο «all around» επιθετικός Γιάννης Ντανίκας ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα, δίνοντας έτσι στον Φαλανιώτη τεχνικό Τάκη Παραφέστα μια αξιόπιστη λύση στον χώρο της επίθεσης. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη».

 

Ενίσχυση στον «άσο»

ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ

Στην απόκτηση δύο τερματοφυλάκων προχώρησε η ΑΕ Κιλελέρ. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Α.Ε. Κιλελέρ ανακοινώνει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών του 23χρονου Ευστράτιου Μυσιρλή, τερματοφύλακα από τη Νίκη Βόλου και του 20χρονου Εριόν Μπεργκέσι, τερματοφύλακα από τον Δωτιέα Αγιάς. Το Δ.Σ τους εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

 

Aλλες τέσσερις προσθήκες στην Ανθούπολη

Οι τερματοφύλακες Στέλιος Ντιντής από το Κιλελέρ και Γιάννης Νικολακούλης από τον Παναγροτικό, καθώς επίσης οι Βασίλης Λάιος και Φίλιππος Καραμπούζης από τον Αχιλλέα Φαρσάλων αποτελούν τις τέσσερις τελευταίες μεταγραφές της Ανθούπολης.

 

Στον Ολυμπο Γόννων ο Σωτήρης Περδίκης

Αλλαγή στρατοπέδου για τον έμπειρο ανασταλτικό μέσο Σωτήρη Περδίκη, ο οποίος από τον Αστέρα Μελισσοχωρίου θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στον Όλυμπο Γόννων και στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

 

Προβάρει τα «πράσινα» ο Τόρνικε Σενγκέλια

H αποδέσμευση του Τόρνικε Σενγκέλια από τη Βίρτους Μπολόνια φέρεται να απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γεωργιανού πάουερ φόργουορντ στον Παναθηναϊκό.
Ο 31χρονος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» και πλέον ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» και να ανακοινωθεί, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη γραμμή ψηλών της ομάδας.
Ο Σενγκέλια αναμένεται να αποτελέσει τη δέκατη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά τους Δημήτρη Μωραΐτη, Κώστα Αντετοκούνμπο, Λούκα Βιλντόσα, Ματίας Λεσόρ, Κώστα Σλούκα, Τζέιριαν Γκραντ, Ιωάννη Παπαπέτρου, Κάιλ Γκάι και Ντίνο Μήτογλου, με τον οποίο θα μοιραστούν τη θέση «4».
Ο Γεωργιανός έχει δεκαετή εμπειρία στα παρκέ της Euroleague με τις φανέλες των Σαρλερουά, Μπασκόνια, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βίρτους Μπολόνια. Με την ιταλική ομάδα είχε μέσο όρο την περυσινή αγωνιστική περίοδο 11.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

 

«Αυλαία» με ισοπαλία για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία

ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΑΜΠΑΧ (1-1)

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Σαμπάχ, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν προηγήθηκε στο 42ο λεπτό με τον Βολκόφ, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από το γύρισμα του Ρέαμπτσιουκ προς τον Μπα, πέρασε και τον Τζολάκη και πλάσαρε σε κενή εστία. Ο Ολυμπιακός έφτασε «μια ανάσα» από την ισοφάριση λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, καθώς ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Ρέαμπτσιουκ από τα αριστερά, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Τελικά οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν στο 64΄, όταν ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα από αριστερά για τον Ελ Αραμπί, ο οποίος δεν βρήκε την μπάλα, αλλά αυτή στρώθηκε στον Μασούρα που «έγραψε» το τελικό 1-1.
Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα των Πειραιωτών πραγματοποίησαν ο Ιμπόρα (που μάλιστα αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο) και ο Κίνι, που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή. Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικαστάθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Τζολάκης (46΄ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (63΄ Κίνι), Ντόι, Μπα (46΄ Ρέτσος), Ανδρούτσος (46΄ Ροντινέι), Μπουχαλάκης (30΄ Καρβάλιο), Ιμπόρα, Φορτούνης (75΄ Λάτσιος), Μπιέλ (63΄ Βρουσάι), Μασούρας (75΄ Ραμόν), Ελ Αραμπί.

 

Η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ:
1, 4, 14, 22, 36, 44

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ    ΝΙΚΗΤΕΣ    ΚΕΡΔΗ
6αρια    -    ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
5+1    1    50.000,00
5αρια    6    1.500,00
4αρια    387    30,00
3αρια    6.658    1,50

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass