Δεύτερη θέση για την ομάδα ποδοσφαίρου των Δασκάλων

ΣΤΑ «24α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ 2023» ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ «ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ»

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2023 12:00

Τα «24α Ακριτίδεια» ολοκληρώθηκαν με το σύνθημα «Το ποδόσφαιρο είναι η αφορμή, το αντάμωμα ο σκοπός, η Βέροια και η Νάουσα ο Προορισμός» με το τουρνουά δασκάλων της Ελληνικής και Παγκύπριας Ομοσπονδίας να στέλνει το δικό της μήνυμα που πέρασε στην ιστορία.


Στο αγωνιστικό μέρος, σε έναν τελικό αντάξιο της ιστορίας και του νοήματος του θεσμού, οι δύο φιναλίστ, Λάρισα και Άρτα, έλυσαν τις «αγωνιστικές τους διαφορές» στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς στην κανονική διάρκεια ο αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα. Στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε με σκορ 3-2 .
Η ομάδα του Συλλόγου «Κων. Κούμας» της Λάρισας, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και έφτασε μέχρι το τελικό, όπου έχασε -αν και ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα- την πρώτη θέση στη διαδικασία των πέναλτι!
Τα «24α Ακριτίδεια’» επέστρεψαν στην Ημαθία μετά από 23 ολόκληρα χρόνια. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του εμπνευστή της διοργάνωσης, Παύλου Ακριτίδη.
Εκτός από τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, η διοργάνωση περιλάμβανε και άλλες εκδηλώσεις πολιτιστικές, αλλά και εκδηλώσεις τιμής και μνήμης. Προς τιμή των συναδέλφων από την Κύπρο, η φετινή εκδήλωση μνήμης της Κυπριακής τραγωδίας πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας στη Βεργίνα.
Υπήρξε ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο με τους θησαυρούς της μακεδονικής γης που έφερε στο φως η σκαπάνη του αείμνηστου, επίσκεψη στον χώρο θυσίας της ηρωικής πόλης Νάουσας και στο μαγευτικό πάρκο Αγ. Νικολάου. Επίσης υπήρξαν βραδιές παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής που έφεραν όλους τους συμμετέχοντες να είναι μια μεγάλη, όμορφη παρέα.
Η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού. Λίγα λουλούδια, έντονη συγκίνηση και λόγια καρδιάς για ένα μήνυμα ζωής: Ο αθλητισμός ενώνει!
Οι χαροκαμένοι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη βαθύτατα συγκινημένοι… Ας είναι οι τελευταίοι γονείς που θρηνούν τον χαμό των παιδιών τους και μάλιστα με τόσο άδικο και τραγικό τρόπο.
Οι διοργανωτές προσπάθησαν για το καλύτερο, στο μέτρο του εφικτού. Αλλά με όλη τη διάθεση του φιλόξενου οικοδεσπότη που χαίρεται να είναι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι οι συμμετέχοντες.
Αποχαιρέτισαν τις αποστολές των ομάδων με τη συγκίνηση που τις υποδέχτηκαν. Με την ευχή να είναι όλοι καλά για μια νέα αντάμωση έναν χρόνο μετά, στα «25α Ακριτίδεια», στην Καβάλα
Τα «24α» Ακριτίδεια πέρασαν στην ιστορία του θεσμού.
Ο Σύλλογος συγχαίρει τους παίκτες της ομάδας, τον άξιο (όπως αναφέρει) προπονητή συνάδελφό τους Θοδωρή Βουτυρίτσα, όπως επίσης και τον έτερο συνάδελφό τους γενικό αρχηγό Γιάννη Μυλωνά, που είναι η «ψυχή» της ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass