1st European Tour & 20th Club Anniversary

Οι Κένταυροι συνάντησαν τις Porsche

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2023 12:32

Γέμισε από Porsche η πόλη του Βόλου, στο πλαίσιο εορτασμού 20 χρόνων από την ίδρυση του Porsche Club Greece, με τη συμμετοχή 70 αυτοκινήτων από Ελλάδα και Ευρώπη. Χθες το βράδυ η παραλία του Βόλου και οι πολίτες της πόλης, με χαρά και επιφωνήματα υποδέχτηκαν τις Γερμανίδες καλλονές, οι οποίες παρέλασαν μπροστά από τα μάτια όλων όσοι παρευρέθηκαν στο σημείο.

Τα μέλη του Club Porshce υποδέχτηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς η αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βόλου, μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, της Λέσχης ΛΑΒ ΒΟΛΟΥ και του Lets go Travel net. Το πρόγραμμα του Tour ξεκίνησε από το λιμάνι του Βόλου και σκαρφάλωσε στο βουνό των Κενταύρων για να κάνει έναν φανταστικό γύρο, ο οποίος, όπως αναμένεται, θα μείνει αξέχαστος σε όλους τους συμμετέχοντες. Τα μέλη των Porsche Club διαμένουν στην παραθαλάσσια περιοχή της Αγριάς Βόλου, όπου στους χώρους του ξενοδοχείου τους φιλοξενείται έκθεση από 22 μοναδικούς πίνακες ζωγραφικής του καλλιτέχνη Νίκου Μοσχούτη και φέρουν τη σφραγίδα «20 Χρόνια Porsche Club Greece».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass