ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τέταρτη με νέο πανελλήνιο ρεκόρ η Εθνική 4Χ100 των ανδρών Κ-23

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2023 12:02

Μία ανάσα από το βάθρο των νικητών βρέθηκε η Εθνική ομάδα 4Χ100 μ. των ανδρών στο 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-23. Η Εθνική, με τους Βασίλη Μυριανθόπουλο, Γιάννη Καριοφύλλη, Γιάννη Γρανιτσιώτη και Νίκο Παναγιωτόπουλο, τερμάτισε τέταρτη σε 39.03 και πέτυχε εκ νέου πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών Κ-23, αφού βελτίωσε το 39.31 του πρωινού προκριματικού.


Η ομάδα πέτυχε την κορυφαία επίδοση φέτος στη χώρα στους άνδρες, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική της κατάσταση. Τα μέλη της ομάδας έκαναν και πάλι πολύ καλές αλλαγές, ενώ στα τελευταία μέτρα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μάζεψε τη μικρή διαφορά που είχε από την Πολωνία και λίγο έλειψε να περάσει τον αθλητή πάνω στο νήμα.
Η ομάδα 4Χ100 μ. πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση στην ιστορία της χώρας διοργάνωσης, καθώς η καλύτερη μέχρι σήμερα παρουσία ήταν η πέμπτη θέση στο Ντέμπρετσεν, όπου οι Φιλανδαράκης, Κουτσοθεοδώρου, Ρέγας και Αποστόλου είχαν πετύχει 40.41. Η Ελλάδα μετείχε για τέταρτη φορά σε τελικό στα 4Χ100 μ. σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-23. Το 2011 η ομάδα μας δεν είχε καταφέρει να τερματίσει, ενώ το 2009 ήταν όγδοη με 39.98.
Οι Βασίλης Μυριανθόπουλος, Γιάννης Καριοφύλλης, Γιάννης Γρανιτσιώτης και Νίκος Παναγιώτόπουλος τερμάτισαν στην πρώτη θέση της 1ης προκριματικής σειράς με χρόνο 39.31 και εξασφάλισαν την απευθείας πρόκριση στον τελικό.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στο φώτο φίνις η Ιταλία με 38.92, χρόνο που πέτυχε και η Γαλλία που κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ τρίτη με 39.06 ήταν η Πολωνία.

larisaio.jpg

Οι Λαρισαίοι…
Οι δύο Λαρισαίοι που μετείχαν της ελληνικής αποστολής, ο Ανδρέας Παπαστεργίου (βάδην) και ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης (σκυταλοδρομία), έβγαλαν χθες μια αναμνηστική φωτογραφία με την αφίσα της διοργάνωσης για τους αναγνώστες της «Ελευθερίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass