Δείπνο και βραβεύσεις για τον Λέοντα Αγίου Αθανασίου

* ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 7Χ7 ΣΤΟ «OLYMPIC»

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2023 11:05

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έπεσαν… οι τίτλοι για την ομάδα του Λέοντα Αγίου Αθανασίου με την καθιερωμένη τελετή λήξης στο «Μεταίχμιο» στην πλατεία Νεάπολης, όπου δεν έλειψαν οι συγκινήσεις, αλλά και οι βραβεύσεις.

Μία ακόμα χρονιά γεμάτη δυνατές συγκινήσεις και έντονα συναισθήματα έλαβε τέλος για τα «λιοντάρια». Και μπορεί να μην κατάφεραν να σημειώσουν κάποια διάκριση στο τουρνουά ποδοσφαίρου 7Χ7 στο «Olympic», όμως απόλαυσαν τη χρονιά, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο άλλωστε, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.
Και φέτος πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από βραβεύσεις σε άτομα που έχουν προσφέρει. Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο Γιώργος Τσανάς, αφού πέτυχε 200 γκολ με τη φανέλα του Λέοντα, καθώς επίσης και ο Αχιλλέας Κασιδούλης για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα, παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στη Σουηδία για επαγγελματικούς λόγους.
Τελευταία ειδική βράβευση ήταν αυτή που έγινε στο πρόσωπο του γνωστού φωτογράφου συνεργάτη της «Ε», Βαγγέλη Κουσιώρα, για τη φωτογραφική του κάλυψη, στον Λέοντα Αγίου Αθανασίου.
Η βραδιά κύλησε με πολύ γέλιο και τρομερή διάθεση, μοιράστηκαν μπλουζάκια και μαγνητάκια σε όλους τους παίκτες, ενώ άπαντες παρέλαβαν φακέλους με τις επιδόσεις τους για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, καθώς επίσης και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass