Ευρωπαϊκή εμπειρία για τον Μπρούζα της ΕΑΛ

*ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΑΛΗ ΣΤΟ ΚΑΠΟΣΒΑΡ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2023 11:00

Γεμάτοι εμπειρίες επέστρεψαν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-15, όπου συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα, ο Παναγιώτης Μπρούζας μαζί με τον προπονητή του Τμήματος Πάλης της ΕΑΛ Πήγασος, Πέτρο Κρίκη.

Στην κατηγορία των 85 κιλών της ελευθέρας αγωνίστηκε ο παλαιστής της ΕΑΛ Πήγασος Παναγιώτης Μπρούζας, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-15 που έγινε στο Κάποσβαρ της Ουγγαρίας. Τη λαρισινή αποστολή συνόδεψε ο προπονητής του Τμήματος Πάλης και καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Πέτρος Κρίκης.
Ο Λαρισαίος αθλητής έδωσε τη μάχη για την πρόκριση στους «8» καλύτερους παλαιστές της Ευρώπης, αλλά ηττήθηκε φανερά λυγισμένος από το άγχος στη φάση των «16», από τον Λιθουανό πρωταθλητή Arnas Jocimcius με 11-0 στα σημεία.
Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τον νεαρό και φέρελπι αθλητή της ΕΑΛ που έκλεισε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, καθώς μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος στην κατηγορία του και το αργυρό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, κατάφερε να εκπροσωπήσει τη λαρισινή πάλη στην Ευρώπη. Σίγουρα το γεγονός ότι υπάρχουν σοβαρές δυσκολίες στην προετοιμασία των αθλητών, η απουσία οικονομικών πόρων για προετοιμασίες στο εξωτερικό, αλλά και η απειρία λειτούργησαν αρνητικά στο να μην μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα μετάλλιο και σ’ αυτήν τη διοργάνωση.
Παρόλα αυτά, η προσπάθεια του Λαρισαίου αθλητή κρίνεται αξιόλογη, όπως και συνολικά του Τμήματος Πάλης της ΕΑΛ, που τον τελευταίο χρόνο έχει κερδίσει 6 πανελλήνια μετάλλια στις κατηγορίες ανδρών, Κ-15 και Κ-17, ένα αργυρό βαλκανικό μετάλλιο και μία συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΑΛ Πήγασος συγχαίρουν τον Παναγιώτη Μπρούζα για τη φετινή του πορεία, όπως και συνολικά το Τμήμα Πάλης, και ιδιαίτερα τον έφορο του Τμήματος, κ. Νίτσιο Αλέξανδρο, για την προσπάθεια που γίνεται, όπως φυσικά και το προπονητικό επιτελείο.
Οι προπονήσεις του Τμήματος Πάλης συνεχίζονται κανονικά μέχρι τις 31 Ιουλίου στην Αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων του Αλκαζάρ, από τις 7:30 το απόγευμα.
*Στη φωτογραφία, δεξιά ο Παναγιώτης Μπρούζας, στη μέση ο προπονητής Πέτρος Κρίκης και αριστερά ο αθλητής του Αχιλλέα Τυρνάβου Μπότης Αποστόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass