Στα χέρια του Κωστή Πηλαδάκη πρόταση για το Ael Fc Arena

*ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ *ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η INTRUM ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ *ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΥΟ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ *ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑΜΟΥ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ-ΡΟΥΣΗΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2023 12:28

Του Σωτ. Κέλλα

Στη… Γλυφάδα όπου βρίσκονται τα ουσιαστικά γραφεία της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» και συγκεκριμένα στον μεγαλομέτοχο Κωστή Πηλαδάκη βρίσκεται πρόταση για να παίξει η ΠΑΕ ΑΕΛ στο Ael Fc Arena τη νέα αγωνιστική χρονιά, πρόταση η οποία ήδη επεξεργάζεται από νομικούς συμβούλους του ιδιοκτήτη και από άμεσους ενδιαφερόμενους για να διευκολύνουν τη λαρισινή ομάδα. Το συμφωνηθέν ποσό θα πηγαίνει στην Intrum Hellas που διαχειρίζεται τον δανεισμό της αθλητικής εγκατάστασης σε ετήσια βάση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η προσπάθεια αυτήν τη στιγμή των εμπλεκομένων φορέων βρίσκεται σε προπαρασκευαστικό στάδιο, αλλά πολύ σύντομα θα μπει και στο τελικό, αφού επίσης χρειάζεται σημαντική νομική υποστήριξη.
Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι είχαν επισκεφτεί την εταιρεία διαχείρισης των δανείων της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.», αλλά η απάντηση των ανθρώπων του συγκεκριμένου Fund ήταν ξεκάθαρη ότι όλα πρέπει να γίνουν με τη σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου της εταιρείας που έχει την αθλητική εγκατάσταση.
Ο κύκλος των συζητήσεων έχει αρχίσει εδώ και είκοσι μέρες περίπου, αλλά το οριστικό σχέδιο της πρότασης δεν αποτελεί απλή υπόθεση αφού θα πρέπει να πάρει αρκετές εγκρίσεις από εμπλεκόμενους φορείς και γι’ αυτό μέχρι τώρα δεν υπάρχει δημοσιότητα για το θέμα.
ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο της ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκονται δύο Λατινοαμερικάνοι. Ο ένας παίζει στη θέση του φορ και ο άλλος επιτελικός μέσος. Και οι δύο –σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- είναι περίπου 30 χρονών και θα «κλειδώσουν» τις μεταγραφές των μεγάλων, με βάση το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει πάρει αδειοδότηση. Ήδη, τη μία θέση την έχει καταλάβει ο Στάμου.
ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τις τρεις πρώτες μεταγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024:
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΜΟΥ: Ο Δημήτριος Στάμου είναι γεννημένος στις 27 Απριλίου 1991 στη Θεσσαλονίκη. Τη σεζόν 2022-2023 αγωνίστηκε στον Ο.Φ. Ιεράπετρας και είχε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Κατά το παρελθόν έχει παίξει σε ΠΑΟΚ, Πλατανιά Χανίων, Ηρακλή, Βέροια, Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου. Συνολικά έχει 57 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super League 1, 86 συμμετοχές και 1 γκολ σε Super League 2 και Football League και 20 συμμετοχές και 1 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ: Ο Στέργιος Παρασκευάς είναι γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 2001 στη Δράμα. Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και στο περασμένο πρωτάθλημα ήταν στον Αλμωπό Αριδαίας μετρώντας 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τη σεζόν 2021 - 2022 είχε 29 συμμετοχές και 1 γκολ πάλι με τον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ τα τρία προηγούμενα χρόνια βρισκόταν στη Δόξα Δράμας, έχοντας συνολικά 32 συμμετοχές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΡΟΥΣΗΣ: Ο Σπυρίδων Ρούσης γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 2002 στους Παξούς. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Α.Ο. Παξών, στη συνέχεια πήγε στην Κ-19 του Θεσπρωτού. Μετέπειτα προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα του Θεσπρωτού, όπου είχε 23 συμμετοχές, 2 γκολ και 8 ασίστ την σεζόν 2022-2023, ενώ παίζει στη θέση του πλάγιου επιθετικού.
Στην Καλλιθέα ο Βεργώνης
Στο τεχνικό τιμ της Καλλιθέας βρίσκεται από χθες ο πρώην συνεργάτης του προπονητή της ΑΕΛ Παναγιώτη Γκουτσίδη, Αλέξης Βεργώνης. Προπονητής στη φιλόδοξη αθηναϊκή ομάδα θα είναι ο γνώριμος στο κοινό των «βυσσινί» από τη θητεία του σ’ αυτούς Αλέκος Βοσνιάδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass