Οαση δροσιάς σε υψόμετρο 1.400 μέτρων

* ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ MAMALI FESTIVAL 2023

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2023 12:20

Πληθώρα δραστηριοτήτων σε υψόμετρο 1.400 μέτρων, σε μια όαση δροσιάς, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το τριήμερο από 7 έως 9 Ιουλίου στη Μαμαλή Βερδικούσιας, όπου ολοκληρώθηκε το Mamali Festival 2023 αφήνοντας στους επισκέπτες του, τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Λέσχη Mountain Enduro Camp διοργάνωσε για 10η χρονιά το τριήμερο αυτό  κατασκηνωτικό φεστιβάλ και κατασκηνωτές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πέρασαν υπέροχες βραδιές και απέδρασαν από τα προβλήματα της καθημερινότητας, συμμετέχοντας στις περισσότερες δραστηριότητες.
Φυσικά, η εντουρόβολτα και η πίστα motocross ήταν για μια ακόμη χρονιά το επίκεντρο των δραστηριοτήτων. Το μαλακό τερέν, η λεπτομερής σηματοδότηση, καθώς και η υποστήριξη από τους εθελοντές της ομάδας διοργάνωσης κατενθουσίασαν τους αναβάτες.
Οι συναυλίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Mamali Festival. Δύο βραδινές συναυλίες (Εισβολέας Full band - Δημήτρης Μυστακίδης - Banda Entopica - Blues Trackers Brotherhood - Aladala) και μια μεσημεριανή (οι Ασυμμάζευτοι) ανέβασαν ψηλά το κέφι και τη διάθεση των επισκεπτών.
Η πεζοπορική διαδρομή είχε για μια ακόμα χρονιά μεγάλη συμμετοχή περιπατητών, που απόλαυσαν το πανέμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής στη βόλτα τους. Οι δραστηριότητες για παιδιά όπως η ζωγραφική, τα παιχνίδια και η αφήγηση παραμυθιών κράτησαν απασχολημένους τους μικρούς φίλους. Ομιλίες για τη διατροφή και την πεζοπορία, σεμινάριο και έκθεση φωτογραφίας, ζωγραφική σε πραγματικό χρόνο, γυμναστική, ενημέρωση για τον αυτισμό και άλλες δραστηριότητες είχαν μεγάλη ανταπόκριση.
«Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες που βρέθηκαν στην κορυφή Μαμαλή, τους φίλους της Λέσχης Mountain Enduro Camp που προσφέρουν εθελοντικά ώστε να υλοποιηθεί το Mamali Festival και όλους τους χορηγούς μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Κοινότητα Βερδικούσιας, τον Δήμο Ελασσόνας και την Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη σταθερή και πολύχρονη υποστήριξή τους.
Η ικανοποίηση των επισκεπτών και τα χαμόγελά τους είναι ο καταλύτης μας. Μας δίνουν ενέργεια και ώθηση για το επόμενο Mamali Festival. Ραντεβού σε έναν χρόνο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λέσχη Mountain Enduro Camp.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass