Οταν οι παλαίμαχοι του στίβου θυμούνται τα νιάτα τους...

*ΤΡΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2023 12:10

«Δίνουμε μάχη με τον χρόνο, όχι μόνο με τους αντιπάλους μας. Δεν γνωρίζω κάποιον που να μπορεί ν’ αγωνιστεί και να μη θέλει να κατέβει στους αγώνες.

Αντίθετα, ξέρω πολλούς που θέλουν, αλλά δεν μπορούν». Αυτά είπε ο Λαρισαίος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου, Ηλίας Καφφές, με αφορμή τη διεξαγωγή των 35ων Πανελλήνιων Αγώνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου στην Αλεξανδρούπολη το περασμένο Σαββατοκύριακο και προσθέτει: «Βετεράνος σημαίνει διαχρονική αγωνιστική δραστηριότητα, σημαίνει υγεία, σημαίνει διαφορετικό τρόπο ζωής. Με έδρα λίγα μέτρα από το θρυλικό Παναθηναϊκό Στάδιο, η Ο.Ε.Β.Α.Σ. μεριμνά από το 1995 για αθλητές στίβου ηλικίας 35 ετών και άνω. Σκοπός μας είναι η παροχή Αθλητικών / Διοικητικών συμβουλών, η δομή και η οργάνωση για τους Βετεράνους Αθλητές ώστε να μπορούν να αγωνιστούν σε όλο το φάσμα των Αγώνων Στίβου».
Οι Λαρισαίοι βετεράνοι κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια στους αγώνες και μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Μαρούδας που πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία του στη σφυροβολία και τη λιθοβολία.
Τη δεύτερη θέση πήρε η Μελπομένη Νταχμίρη στο άλμα εις μήκος και την ίδια θέση κατέλαβε ο Ηλίας Καφφές στο άλμα εις ύψος.
Ο τελευταίος με την ιδιότητα του προέδρου της Ο.Ε.Β.Α.Σ. έκανε και την απονομή στις νικήτριες των 800 μέτρων όπου την πρώτη θέση πήρε η Μαρία Πολύζου (γνώριμη από το βιβλίο «Μη τα παρατάς» και από τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο επικρατείας με το κυβερνών κόμμα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass