Συντριβή της Εθνικής από την Ισπανία

ΗΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 5-0 ΣΤΟ EURO U19

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2023 11:03

Βαρύτατη ήττα από το αντίστοιχο συγκρότημα της Ισπανίας με 5-0 γνώρισε η Εθνική Νέων στην τελική φάση του οικείου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και με 0/2, καθώς είχε χάσει στην πρεμιέρα και από τη Νορβηγία (5-4), οι ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση είναι μόνο μαθηματικές, αφού η Νορβηγία

χρειάζεται μόλις έναν βαθμό απέναντι στους Ισλανδούς.
Όπως προδήλως διαφαίνεται από το σκορ των δύο αναμετρήσεων, το πρόβλημα της ελληνικής ομάδας ήταν η άμυνα. Απέναντι στη Νορβηγία είχε δεχθεί πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αντέδρασε στο δεύτερο, χθες με τους Ισπανούς έκλεισε το πρώτο μισό του αγώνα, ούσα πίσω στο σκορ με 0-4 στο «Gozo Stadium» (Μάλτα).
ΕΛΛΑΔΑ (Τάσος Θέος): Μπότης, Δεληγιάννης, Κεραμίτσης, Προδρομίτης, Γεωργιάδης, Κοττάς (36’ Νικολάου), Σταυρόπουλος (46’ Καλογερόπουλος), Σπυράκος, Συμεωνίδης (46’ Τσίκος), Σμυρλής (74’ Αποστολάκης), Τζίμας (86’ Γκολφίνος).
ΙΣΠΑΝΙΑ (Χοσέ Λάνα): Ιριμπάρνε, Φρεσνέδα, Κάσας, Γκασιορόβσκι, Βάλε, Γκονζάλο (46’ Ντάνι Ροντρίγκεθ), Άνχελ (67’ Ντιαό), Παλάθιος (67’ Πουγιόλ), Πέρεθ (67’ Γκαρίδο), Μπαρμπέρα, Ακομάχ (73’ Ομοροντιόν).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass