«Μπαμ» στον Παναθηναϊκό με τον Ολλανδό διεθνή Τόνι Βιλένα

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2023 10:53

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός ανακοινώνοντας την απόκτηση του διεθνούς Ολλανδού μέσου, Τόνι Βιλένα, με αγορά από την Εσπανιόλ.


Οι «πράσινοι» κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και έκλεισαν τον 28χρονο δημιουργικό μέσο (καθαρό «8άρι») με συντονισμένες κινήσεις. Τα τελευταία 24ωρα ο Γιάννης Παπαδημητρίου έκανε ταξίδι στη Βαρκελώνη, προκειμένου να πάρει την υπογραφή και του παίκτη και της ομάδας κι όλα ολοκληρώθηκαν χθες, με τον Παναθηναϊκό να καταβάλει ένα πολύ σημαντικό ποσό για να τον κάνει δικό του για τα επόμενα 4 χρόνια. Ο Βιλένα είναι 15 φορές διεθνής με την Ολλανδία κι αποτελούσε εξαρχής τον πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του άξονα της μεσαίας γραμμής.
Έχει πίσω του μία σπουδαία καριέρα σε Φέγενορντ, Κράσνονταρ, Εσπανιόλ και Σαλερνιτάνα (δανεικός). Την περασμένη σεζόν μέτρησε 33 συμμετοχές με απολογισμό 4 γκολ και 1 ασίστ στη Serie A. Εκτός από τον Βιλένα, ο Παναθηναϊκός είναι πλέον σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις και για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, η οποία δείχνει πλέον θέμα... ημερών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass