Πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για το γηπεδικό

ΤΟΝΙΣΕ Ο Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2023 12:23

Τα γραφεία της ΕΠΣΛ επισκέφτηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων και υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Μαμάκος, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του «Η Λάρισα που μας αξίζει».

Ο κ. Μαμάκος συζήτησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτη, και τα μέλη του Δ.Σ., κ. Γκουτζαμάνη, Μερτζανίδη και Στεργιούλα, για τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα για το γηπεδικό. Γνώστης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο κ. Μαμάκος με θητεία ως ποδοσφαιριστής σε Δήμητρα Γιάννουλης, Βουκεφάλα, Δήμητρα Αγιάς, Μυραϊκό και Χαραυγή, επισήμανε πως «πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις σχετικά με το γηπεδικό, τόσο στο κομμάτι των αγωνιστικών χώρων όσο και στον τρόπο λειτουργίας και χρήσης των γηπέδων από τα σωματεία και τα τμήματα υποδομής τους.
Ως άνθρωποι του ποδοσφαίρου και ‘μεις δεσμευτήκαμε για μία αμοιβαία και επωφελή συνεργασία με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων αυτών. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους συνεργασία και σε κάθε πρόταση που θα βοηθήσει στην αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και στην παροχή ασφαλών και σύγχρονων εγκαταστάσεων για όλους τους ποδοσφαιριστές, μικρούς και μεγάλους» κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων.
Τον κ. Θανάση Μαμάκο συνόδευαν οι κ. Χρήστος Τερζούδης, Μανώλης Γαραζάκης, Γιώργος Κοσμίδης και Χρήστος Αγγελούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass