Ο σχεδιασμός της νέας ΑΕΛ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2023 10:10

Συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για σήμερα και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Λάρισας, όπου η διοίκηση της ΑΕΛ και προσωπικά ο πρόεδρός της κ. Νταβέλης, αναμένεται να αναφερθεί στον σχεδιασμό για την καινούργια σεζόν και στους στόχους των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα της Super League 2.


Θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2022-2023, ενώ ο κόσμος περιμένει να μάθει νέα για τις μεταγραφές που εξετάζεται να γίνουν από την Αργεντινή και την Ουρουγουάη, αλλά και γενικά από το εξωτερικό.
Αναμένεται πως θα ανακοινωθούν και επίσημα οι νέες προσθήκες των Στάμου, Ρούση και Παρασκευά, καθώς επίσης και ποιοι παίκτες δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα.
Η ΑΕΛ σίγουρα τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να παρουσιαστεί πιο έτοιμη από ό,τι την προηγούμενη και να είναι πιο δυνατή εντός, αλλά και εκτός, αγωνιστικών χώρων…
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το τι θα γίνει με τις ομάδες των τμημάτων υποδομών, ποιες είναι οι σκέψεις της διοίκησης, διότι ακούγονται διάφορα σενάρια και οι γονείς δικαιολογημένα αγωνιούν.

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΠ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2
Με τροποποίηση στον νέο ΚΑΠ, η ΕΠΟ επιχειρεί να σταματήσει το φαινόμενο των απλήρωτων διαιτητών στη Super League 2. H νέα διάταξη που πέρασε από την Εκτελεστική Επιτροπή, αναφέρει ότι η KΕΔ δεν θα ορίζει διαιτητές στη Super League 2 αν δεν έχουν καταβληθεί οι αμοιβές και τα έξοδά τους. Όπως προβλέπεται ειδικά για το πρωτάθλημα της SL2, oι γηπεδούχες ομάδες πρέπει να καταβάλουν τις αμοιβές και τα έξοδα διαιτητών πέντε ημέρες πριν τον αγώνα. Αν δεν το πράξουν τότε μπορεί αντ’ αυτών η διοργανώτρια να καταβάλει τα έξοδα και τις αμοιβές τρεις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα. Σε περίπτωση που ούτε η Super League 2 καταβάλει τα έξοδα/αμοιβές διαιτητών, η ΚΕΔ δεν θα ορίζει διαιτητές και ο αγώνας δεν θα διεξάγεται με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass