Οι μικροί του Αμπελωνιακού δείχνουν τον δρόμο…

ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2023 12:40

Με τους καλύτερους οιωνούς ολοκληρώθηκε η χρονιά για τα τμήματα υποδομής του Αμπελωνιακού.

Οι ομάδες του συλλόγου στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-6, Κ-8, Κ-10, Κ-12 και Κ-14 πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον, ενδεικτικό της πολύ καλής δουλειάς των υπευθύνων προπονητών Βασίλη Μεσημέρη και Κώστα Τέγου. Τόσο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ όσο και σε τουρνουά πανελλαδικής εμβέλειας οι μικροί άσοι του συλλόγου κέρδισαν το χειροκρότημα και έδειξαν ότι το μέλλον του Αμπελωνιακού διαγράφεται ευοίωνο.
Στα αξιοσημείωτα η μεταγραφή της 13χρονης Φαμπιόλα Κούλι στη γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, καθώς, επίσης, και η προκαθορισμένη δοκιμή έξι ποδοσφαιριστών στον ΠΑΟΚ.
Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Μπακούλας, «στόχος της ακαδημίας είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών και η διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων. Αυτοσκοπός μας δεν είναι οι νίκες και τα αποτελέσματα. Θέλουμε τα παιδιά να χαίρονται το ποδόσφαιρο και να διδαχθούν τους κανόνες του «ευ αγωνίζεσθαι».
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο, χορηγό και πάνω από όλα άνθρωπο, κ. Νίκο Μπακόπουλο, που είναι πάντα διπλά στην ομάδα και σε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μας».
Η φετινή χρονιά για τις Ακαδημίες του Αμπελωνιακού έκλεισε με εκδρομή στον Πλαταμώνα, η οποία συνδυάστηκε με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα. Μικροί και μεγάλοι πέρασαν ευχάριτες στιγμές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass