Κοντά σε τρεις ακόμα μεταγραφές η ΑΕΛ

*«ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΕΙ» ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2023 12:28

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά την απόκτηση των Στάμου, Ρούση και Παρασκευά, η ΑΕΛ κινείται και στην αγορά της Νότιας Αμερικής, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Σύμφωνα, λοιπόν, με χθεσινές πληροφορίες, κινείται για τρεις ακόμα παίκτες που αγωνίζονται ως μεσοεπιθετικοί οι δύο και ο τρίτος είναι τερματοφύλακας.
Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και αν όλα πάνε καλά, ενδέχεται να ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Ανακοινώσεις αναμένεται να έχουμε τις επόμενες ημέρες και για παίκτες που πρόκειται να αποδεσμευτούν, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ομάδες της αρεσκείας τους για τη συνέχιση της καριέρας τους.
ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες την ανάληψη του Γραφείου Τύπου από τον δημοσιογράφο – μέλος του ΠΣΑΤ, Χρήστο Γκατζούλη, που ανέλαβε αυτό το νευραλγικό πόστο της ομάδας. Ο εν λόγω αθλητικός συντάκτης τα τελευταία χρόνια ήταν στο Γραφείο Τύπου του Ηρακλή Λάρισας.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;
Χθεσινές πληροφορίες έκαναν λόγο πως μεταγραφή θα υπάρξει και στα διοικητικά της ομάδας, με πρώην παράγοντα ομάδας της Super League 2.
Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ
Εν τω μεταξύ, ο Πανσερραϊκός απέκτησε και τον Νίκο Γκοτζαμανίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕΛ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γκοτζαμανίδη. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Ο Νίκος Γκοτζαμανίδης είναι γεννημένος στις 25/01/2001 στην Κατερίνη, έχει ύψος 1.89 και αγωνιζόταν στη Λάρισα, με την οποία την τελευταία τριετία κατέγραψε 40 συμμετοχές και 2 γκολ.
Νωρίτερα ήταν επαγγελματίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και είχε αγωνιστεί στην ομάδα U-19 σε 55 αγώνες και είχε πετύχει 5 γκολ, ενώ ήταν διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μας U-16, U-17, U-18 και U-19 με 20 συμμετοχές και 2 γκολ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass