Εντείνει τις προσπάθειες για ενίσχυση η ΑΕΛ

*ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2023 12:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εντείνει τις προσπάθειές της για να ενισχυθεί η ομάδα στον βαθμό που χρειάζεται και ζήτησε ο προπονητής της Παναγιώτης Γκουτσίδης.
Όπως έχουμε και πάλι αναφέρει, θα γίνουν μεταγραφές ουσίας, με απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία της ομάδας και επιθυμούν φυσικά και οι ίδιοι να συμβάλουν ώστε να πραγματοποιήσει τον στόχο της ανόδου στη Super League.
Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα και σιγά-σιγά ο σχεδιασμός για την καινούργια σεζόν θα υλοποιείται.
Όσον αφορά τώρα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, αντί 25-30 Ιουλίου, θα αρχίσει πιθανότατα αρχές Αυγούστου, καθώς το πρωτάθλημα της Super League 2 ξεκινάει στις 24 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε η ΑΕΛ να είναι σχεδόν έτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Το βασικό στάδιο ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, το Καρπενήσι, όπου και θα γίνουν φιλικά παιχνίδια.
ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ Ο ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ
Εν τω μεταξύ, έλυσε προχθές το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο κεντρικός αμυντικός, Νίκος Γκοτζαμανίδης. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, στα τρία χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΛ, είχε 40 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί.
Η ανάρτηση του Νίκου Γκοτζαμανίδη:
Μετά από 3 υπέροχα χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσω.
Αισθάνομαι ευγνώμων στην οικογένεια της ΑΕΛ η οποία με ωρίμασε τόσο ως άνθρωπο αλλά και ως ποδοσφαιριστή. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της ΑΕΛ για όλη την υποστήριξη που δείξανε προς το πρόσωπό μου, πάντα θα είναι στην καρδιά μου.
Να ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα ζούσα όλες αυτές τις στιγμές. Τον προπονητή μας κ. Γκουτσίδη που έδειξε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και όλο το τεχνικό επιτελείο.
Δεν μπορώ να ξεχάσω φυσικά 2 υπέροχους ανθρώπους που με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα τον κύριο @george_zaharis και τον κύριο @kwstas00057 αλλά και τους φυσιοθεραπευτές μας @paparse1___@giorgio_mek. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα, να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Εις το επανιδείν ΑΕΛ πάντα θα είσαι μέρος της καρδιάς μου.
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΕΑΣ
Μια ακόμα αποχώρηση είχαμε από την ΠΑΕ ΑΕΛ, αυτή του Κώστα Τσαρέα, που είχε το πόστο του φροντιστή. Μέσω του προσωπικού του προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε την ΑΕΛ. Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Τσαρέα: «Ένας κύκλος έκλεισε ένας νέος θα ανοίξει, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον οργανισμό της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα πάρα τις προσπάθειες να μην το κάνω που κάνανε κάποιοι άνθρωποι από την ομάδα. Εύχομαι στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ιατρικό επιτελείο ό,τι καλύτερο τη νέα χρονιά και γιατί όχι και άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, εκεί αξίζει να είναι η ΑΕΛ της καρδιάς μας. Πάντα έλεγα στους παίχτες μας στον κύκλο μας που κάναμε η ΑΕΛ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ και έτσι θα πρέπει να γίνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα βυσσινί αδέρφια εκεί έξω για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και να ζητήσω μια χάρη: να είναι δίπλα στην ομάδα, χωρίς αυτούς δε γίνεται τίποτα, ό,τι έκανε η ΑΕΛ μας το έκανε με όλα τα βυσσινί αδέρφια δίπλα της, πότε ξανά βυσσινί αδερφός εναντίον βυσσινί αδερφού, η ΑΕΛ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία!»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass