Στον Σβορώνο ο Δημ. Κοντοθανάσης

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2023 11:20

Νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα για τον 24χρονο Δημήτρη Κοντοθανάση, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον χώρο της Γ’ Εθνικής, αλλά αυτήν τη φορά μετακομίζει από την Ελασσόνα στον Σβορώνο της Πιερίας, όπου υπέγραψε για έναν χρόνο.


Γεννημένος στις 25.06.1999 στο Βλαχογιάννι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την ακαδημία Νίκη Μιχαήλ μεταγράφηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, εν συνεχεία πήγε στον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ αγωνίστηκε και στους Ηρακλή Λάρισας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, από όπου και πήγε στον Π.Ο.Ε.
Τον εν λόγω ποδοσφαιριστή είδε πέρυσι ο πρόεδρος του ΓΑΣ Σβορώνου Γιάννης Τρελόπουλος και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Νίκου Θεοδοσιάδη, έκανε δελεαστική για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής πρόταση, που αποδέχτηκε ο Βλαχογιαννίτης άσος.
Ο Δημήτρης Κοντοθανάσης χαρακτηρίζεται ως ένας πολύ εγκεφαλικός παίκτης, που δείχνει να χειρίζεται με άνεση την μπάλα, ως εξαιρετικός τεχνίτης. Αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό, όσο και ως επιθετικό χαφ, διαβάζει και μοιράζει το παιχνίδι, εξίσου και καταγράφει αρκετές ασίστ. Πλεονέκτημά του δε, είναι ότι σκοράρει αρκετά για τη θέση του.
Αυστηρός κριτής πάντα ο πατέρας του Βρασίδας Κοντοθανάσης, που ουσιαστικά είναι και ο μέντοράς του.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass