Ξεκίνησε στη Λάρισα η Σχολή Προπονητών UEFA A

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2023 12:10

Ξεκίνησε στη Λάρισα η πρώτη φάση της Σχολής Προπονητών UEFA A, με τη συμμετοχή 47 προπονητών από όλη την Ελλάδα. Η ΕΠΣΝ Λάρισας θα φιλοξενήσει τις δύο από τις τρεις φάσεις της Σχολής UEFA A (η άλλη θα γίνει στον Βόλο).

Οι προπονητές που θα επιτύχουν θα αποκτήσουν το δικαίωμα να απασχολούνται ως πρώτοι προπονητές σε ομάδες Γ’ Εθνικής ή ως Βοηθοί Προπονητών σε επαγγελματικές ομάδες. Τα θεωρητικά μαθήματα γίνονται στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» και τα πρακτικά στο Club Βουτυρίτσα.
Η διοίκηση της ΕΠΣΝ Λάρισας και ο πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης Δ. έχουν καταφέρει μέσα σε μία τετραετία να διοργανώσουν (μαζί με την παρούσα σχολή) και τις 4 Σχολές Προπονητών Ποδοσφαίρου (UEFA A, UEFA B, UEFA C και UEFA D), καθώς και μία Σχολή Επανεξέτασης, συνεισφέροντας στη γνώση, την επιμόρφωση και την αναβάθμιση των προπονητών της Ένωσης.
Παρόντες από την ΕΠΟ είναι οι κ. Μητροτάσιος Μ., Βονόρτας Ι., Ιορδανίδης Μ. και ο Τσανας Κ., ενώ από τη Λάρισα μεταξύ των προπονητών που παρακολουθούν τη Σχολή είναι οι Χρήστος Χατζηλιάδης, Γιώργος Καφφές, Ζήσης Ζιάγκας, Γιάννης Σιάρκος, Βαγγέλης Στουρνάρας, Δημήτρης Βλάχος και Αλέξανδρος Βεργώνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass