Συνεχίζονται οι κινήσεις για τα μεταγραφικά στην ΑΕΛ

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΕΞΙΤΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2023 11:00

Η ΑΕΛ βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά και οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζονται σε καθημερινή βάση για τους «βυσσινί».

Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης έχει ήδη κάνει γνωστές στους υπεύθυνους της ΠΑΕ κάποιες επιλογές του που αφορούν κυρίως στο επιθετικό κομμάτι με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Η περίπτωση του 25χρονου Κόστα Άλεξιτς από τον ΠΟΤ Ηρακλή (19 γκολ σε 24 παιχνίδια) φαίνεται να απασχολεί έντονα το επιτελείο της λαρισινής ΠΑΕ, καθώς ο Παναγιώτης Γκουτσίδης έχει εκφράσει την επιθυμία να έχει έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα του, ωστόσο οι κινήσεις που γίνονται επεκτείνονται και σε άλλους ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους των «βυσσινί». Παίκτες για τις θέσεις του επιτελικού μέσου, του δεξιού μπακ, ενός πλάγιου επιθετικού και ενός τερματοφύλακα βρίσκονται στο «στόχαστρο» της ΑΕΛ, ενώ παράλληλα υπάρχει και το θέμα για το εάν και ποιοι παίκτες από τις ομάδες Νέων θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα.
Έντονη λοιπόν είναι η δραστηριοποίηση των ανθρώπων της ΠΑΕ προκειμένου να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι μεταγραφικοί στόχοι σύμφωνα με τα πλάνα και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θέλει την ΑΕΛ πρωταγωνίστρια και πάλι, με μοναδικό ζητούμενο την επιστροφή της στη μεγάλη Εθνική κατηγορία όπου αξίζει να βρίσκεται.

 

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Εν τω μεταξύ το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη με θέματα την επικύρωση της βαθμολογίας, τα τηλεοπτικά και την προκήρυξη της νέας περιόδου. Η σχετική ανακοίνωση προς τις ΠΑΕ αναφέρει:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Πρακτικά Δ.Σ.
2. Επικύρωση βαθμολογίας Α’ & Β’ Ομίλου αγωνιστικής περιόδου 2022 – 2023
3. Τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024
4. ΚΥΑ 218432/9-5-2023
5. Προκήρυξη Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-24 – Έναρξη Πρωταθλήματος
6. Έλεγχος Γηπέδων
7. Διάφορα Θέματα»

 

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Τέλος την Τετάρτη 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Super League 2 με θέμα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. Η ανακοίνωση προς τις ΠΑΕ αναφέρει:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 12 Ιουλίου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 , στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.- Διοικητικός - Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2022-2023.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 13 Ιουλίου 2023 και ώρα 13.00, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass