Αρχίζει το Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ *ΜΕ ΛΙΤΗ, ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ, ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ (17:45)

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2023 11:50

Στο δημοτικό ανοικτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας αρχίζουν σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου οι αγώνες του Μεσογειακού Κυπέλλου Κολύμβησης, με συνδιοργανωτές την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έναρξης που θα πραγματοποιηθεί στις 5:45 μ.μ. θα είναι λιτό και προσαρμοσμένο στις συνθήκες που επιβάλλει η κήρυξη εθνικού πένθους για το τραγικό ναυάγιο.
Σημειώνεται ότι, πέρυσι, η Λάρισα είχε φιλοξενήσει το 1ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Κ-15), ενώ νωρίτερα (Απρίλιος 2022) τα Final 4 του Κυπέλλου υδατοσφαίρισης Ανδρών - Γυναικών.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες κολύμβησης αγοριών 15-16 ετών και κοριτσιών 13-14 ετών.
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κολυμβητικές διοργανώσεις, η οποία συγκεντρώνει πλήθος κολυμβητών/-τριών υψηλού επιπέδου, με σημαντικά οφέλη για την πόλη. Στους αγώνες μετέχουν συνολικά 177 κολυμβητές/-τριες από 14 χώρες.
Οι χώρες που δίνουν το «παρών» στη Λάρισα και οι ατομικές συμμετοχές τους έχουν ως εξής:
Αλβανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιορδανία, Κόσσοβο, Βόρεια Μακεδονία, Μάλτα, Μονακό, Σερβία, Τουρκία.
Η Ελλάδα μετέχει με 33 κολυμβητές/-τριες που είναι οι: Ελαιόπουλος, Ρένζι, Σπαθαράκης, Καρανάκης, Ζωγραφάκης, Πατσουρέας, Σαμαράς, Μαυρόπουλος, Ντούμας, Πεχλιβανίδης, Δημανόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρούτουλας, Κολλικέας, Ζαβιτσάνος, Κακουλάκης (αγόρια).
Τσακίρη, Ελαιοπούλου, Στρατάκη, Ζαρμπούτη, Παζαίτη, Ρώτα, Σωτηρίου, Φέρρα, Αμπελιώτη, Νάτσιου, Χαροκόπου, Πυρίλη, Τσαούσι, Ρακοπούλου, Δοξιάδη, Ριζοπούλου, Ψαρουδάκη (κορίτσια).
Οι αγώνες θα μεταδοθούν από το ΚΟΕ TV.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass